reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Waga w ciąży i po ciąży, kosmetyki, wracamy do formy...

A ja Wam powiem, że te całe kremy na rozstępy to jakiś pic na wode!!!!!!
właśni na samym środku brzucha pojawiły się 4 obrzydliwe krechy!!!!
i skąd one?? wczoraj ich nie było:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

a smaruje sie jak nienormalna
To prawda:crazy: Juz kiedys pisalam ze moim zdaniem jak ma sie taka "urode" to nic nie pomoze. Ja prawie od poczatku uzywalam kremu i wygladam jak zebra:zawstydzona/y:Miesiac temu przezucilam sie na oliwke i narazie niczego nowego nie zauwazylam,moze dlatego ze i tak sa juz wszedzie..Ale Karolinusia one ponoc znacznie bledna po ciazy a poza tym wiesz,ze dzidzia ma takim kosztem wystarczajaco miejsca;-)Wyczytalam w necie ze masc przeciw bliznom stosowana po porodzie bardzo pomaga:tak: Don't worry i tak jestesmy piekne:-D;-)

reklama
To prawda:crazy: Juz kiedys pisalam ze moim zdaniem jak ma sie taka "urode" to nic nie pomoze. Ja prawie od poczatku uzywalam kremu i wygladam jak zebra:zawstydzona/y:Miesiac temu przezucilam sie na oliwke i narazie niczego nowego nie zauwazylam,moze dlatego ze i tak sa juz wszedzie..Ale Karolinusia one ponoc znacznie bledna po ciazy a poza tym wiesz,ze dzidzia ma takim kosztem wystarczajaco miejsca;-)Wyczytalam w necie ze masc przeciw bliznom stosowana po porodzie bardzo pomaga:tak: Don't worry i tak jestesmy piekne:-D;-)

wszystko fajnie, tylko,ze wczoraj go nie było!!!!! KUŚWA a tu jeszcze 4tygonie!!!! MASAKRA JAKAŚ!

Pharmaceris przeciw rozstępom i oliwka johnson.

już mi przeszedł mój zawód... trudno bede sie martwić potem, moje rozstępy są na 1 cm długie-mierzyłam i aż 4 sztuki
Pharmaceris... o, to jest coś, co i ja chciałam używać, ale w końcu zrezygnowałam na rzecz swojego "zwykłego" cetaphilu...:-D
Karolinusia, nie przejmuj się tak rozstępami... i nie złość... złość piękności szkodzi. Chcesz mieć brzydkie dziecko?:-D;-)

:baffled::baffled:to super też tego samego kremu i oliwki używam co ty :baffled:

ja się już nie denerwuję, a moja córka jest piękna po mamusi, gorzej gdyby się w tatusia wdała...:tak:

a tak na serio może to moja wina bo ciągle miętole ten brzuch, naciskam i może sobie sama rozstępy zafundowałam??

zaraz chyba nałożę pół opakowania i owinę się folią:-) a może za mało go nakładałam??

bez sensu, trzeba było Mustellę kupić i już!!!!!!
ale nie, żydziłam kasy.... hahahahahahaha żart taki

ja się już nie denerwuję, a moja córka jest piękna po mamusi, gorzej gdyby się w tatusia wdała...:tak:

a tak na serio może to moja wina bo ciągle miętole ten brzuch, naciskam i może sobie sama rozstępy zafundowałam??

zaraz chyba nałożę pół opakowania i owinę się folią:-) a może za mało go nakładałam??

bez sensu, trzeba było Mustellę kupić i już!!!!!!
ale nie, żydziłam kasy.... hahahahahahaha żart taki

wiesz kochanie ja sądzę, że to ani wina kremu ani naszego miętolenia:baffled: mi się pojawiły na pośladkach:szok: (sama ich nie dotykałam od dłuuugiego czasu, faceta ni ma[chlip, chlip])w dwóch symetrycznych plackach... w tzw grupie gnojki wylazły... co prawda ich jeszcze nie mierzyłam :)-D:-D:-D) ale powoli się do nich przyzwyczajam:dry: co nie znaczy, że lubię:baffled: pod gaciami nie widać (tak się pocieszam)...
popłakałam się troszeczkę jak je zobaczyłam (gdyby mi matka nie powiedziała to bym nadal żyła w nieświadomości:dry:)
kochana i zostaw tę folię w spokoju.... jeszcze mi się Bianka przydusi:happy2:

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry