reklama
daizee
Fanka BB :)
ja już 17, więc nie jesteś sama :-)Laski jak wy mało tyjecie. Ja już 18 kg do przodu. Przewiduję że dobiję do 20!
monisia1979
Fanka BB :)
A ja 21 kg do przodu,dobrze,że już meta blisko

AgnieszkaKRK31
Mamuśka dwóch urwisków.
Kachurek, no ta, ale ja np. startowałam z wagi 60 kg przy wzroście 157 cm... :/ bo troszkę mi się po zimie przytyło...więc suma sumarum,będę starała się zrzucić więcej niż te 11 czy 14 kg... Przynajmniej tak sobie obiecuję. Jakbym wróciła do swojej wagi 54 kg to byłby cud-miód - malina, no ale czas pokaże.
boozqowa
Październik 09'
Ja tak samo... Przez zimę się spasłam jak cholera... Nigdy nie byłam tak nabita. W ogóle to tydzień przed zrobieniem testu przeszłam na dietę
Mój T. zapowiedział mi, że jak będe na jego diecie to pięknie schudnę:-) No i tak pro tygodniowej diecie mojego Kochanego okazało się, że jestem w ciąży;-) oprócz kilogramów nabytych w ciąży, czyli jak dotąd 14, chciałabym zrzucić jeszcze conajmniej 7-8, jak nie lepiej... Czas będę miała to czerwca przyszłego roku bo mamy wesele kuzynki T. więc mogę na zdrowo postarać się zrzucić te kg.
Mój T. zapowiedział mi, że jak będe na jego diecie to pięknie schudnę:-) No i tak pro tygodniowej diecie mojego Kochanego okazało się, że jestem w ciąży;-) oprócz kilogramów nabytych w ciąży, czyli jak dotąd 14, chciałabym zrzucić jeszcze conajmniej 7-8, jak nie lepiej... Czas będę miała to czerwca przyszłego roku bo mamy wesele kuzynki T. więc mogę na zdrowo postarać się zrzucić te kg.elisabeth
Październik '06 i '09
A powiedzcie mi... bo ja w ciągu 2 tygodni przytyłam aż 2 kg... czy to np może być woda, czy sam tłuszczyk? bo ja jestm 12 na plusie, ale szczerze to nie widze tego po sobie, no może ciut w doopce, bo moje majciory sprzed ciąży sa za male...
reklama
Podziel się: