W
wyjatkowaonaa
Gość
BMI mam takie samo , wzrost 156cm.;-)
Daleko mi du kruszynek
Cleo i Kasiula to sa kruszyny (tez tak chciałabym wyglądać
)
Daleko mi du kruszynek

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
HAHAHAHAHAHAHHA wes nie rozsmieszaj ..... duzo do poprawy u mnie ;] ;] ;] o Cleo to moge powiedziec ze laska ze ho ho szczupła wysoka :d nogi po szyjeBMI mam takie samo , wzrost 156cm.;-)
Daleko mi du kruszynekCleo i Kasiula to sa kruszyny (tez tak chciałabym wyglądać
)
poszlam specjalnie zmierzyc ... mam 54 wiec widzisz...Nie przesadzaj ,bo naprawde dobrze wyglądasz!Ja Ci mówię. Jaki masz obwód ud? Ja 55 cm !!!Uda sa najgorsze ... tzn poprawienie ich.
Super wyglądasz i nie jedna z mam by chciała tak wyglądać.
no musze potwierdzić Cleo ma fgurę jak modelka, ale Kasia tez bardzo fajnie wyglądaHAHAHAHAHAHAHHA wes nie rozsmieszaj ..... duzo do poprawy u mnie ;] ;] ;] o Cleo to moge powiedziec ze laska ze ho ho szczupła wysoka :d nogi po szyje![]()
No ale jesteś wyższaposzlam specjalnie zmierzyc ... mam 54 wiec widzisz...
BMI mam takie samo , wzrost 156cm.;-)
Daleko mi du kruszynekCleo i Kasiula to sa kruszyny (tez tak chciałabym wyglądać
)
HAHAHAHAHAHAHHA wes nie rozsmieszaj ..... duzo do poprawy u mnie ;] ;] ;] o Cleo to moge powiedziec ze laska ze ho ho szczupła wysoka :d nogi po szyje![]()
Nie przesadzaj ,bo naprawde dobrze wyglądasz!Ja Ci mówię. Jaki masz obwód ud? Ja 55 cm !!!Uda sa najgorsze ... tzn poprawienie ich.
Super wyglądasz i nie jedna z mam by chciała tak wyglądać.
poszlam specjalnie zmierzyc ... mam 54 wiec widzisz...
no musze potwierdzić Cleo ma fgurę jak modelka, ale Kasia tez bardzo fajnie wygląda
a ja jestem załamana od porodu przytyłam już 8 kg((((( masakra
ja mam 162 wzrostu wiec nie wiele wiecej ... a co do pasa to jak wstane to zmierze sie narazie nie chce mi sie ;-) ale zrobie to dzis na pewno heheNo ale jesteś wyższa![]()
A brzuch na wys pepką? 95 mam![]()
![]()
![]()
więc pewnie mnie nie pobijesz w tym ;/