jestesaniolkiem
Nikodemowa mama '10
to tak jak moja mama.... ale mojej mamie to jeszcze z tylka sie monteverest zrobil

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
nie przytyłaś bardzo widziałam już "gorsze przypadki". Ja mam całe życie małe B jak dostałam mleko to miałam D ale niestety po 2 dobach zrobiło się C.
nie przytyłaś bardzo widziałam już "gorsze przypadki". Ja mam całe życie małe B jak dostałam mleko to miałam D ale niestety po 2 dobach zrobiło się C.
Może nie będzie tak źleZ piersiami różnie bywa moja siostrze po karmieniu piersi wróciły do stany z przed ciąży a mi jak się powiększyły (w pierwszej ciąży)z B do E tak już zostały a teraz jestem w 6 tygodniu i boję się co będzie jak mi znowu urosną.![]()
dib, powiedz, że to C później zostało :-) ja też nosiłam B, teraz mogłam w koncu kupić dumnie C
a co do wagi, to czuję się jak słoń, jestem juz 8 kilo na plusiemoje chodzenie powoli przypomina człapanie kaczki
![]()