reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Waga / wzrost naszcyh Maluszków

reklama
No, młoda urosła!!! Ma teraz 72 cm, to jest 13 cm od urodzenia, więc malutko, ale w końcu ruszyła. Przedstawia to się tak:

No i przybrała w 3 tygodnie ok 600 g!!!! Waży teraz 11,160 g:-D:-D:-D Obżartuch jeden:-D

Dzięki Martolinka :-):-)
Kubuś jest duży, już sie duzy urodził bo 4.260 kg i 62 cm :-):-)
a teraz waży 10kg (czyli az tak bardzo duzo nie skoczyla mu waga od urodzenia a sie bałam , ze bedzie Grubaskiem:tak:) ale za to jest baardzo długi, nie wiem ile dokladnie ale jak z Nim bylam ostatnio u lekarza to mowili mi ze wzrost ma dwulatka:tak: a ja mieszkam w Anglii i tutaj dzieci nie mierza (w szpitalu go o dziwo zmierzyli bo im sie strasznie dlugi wydawal:)). Nosi ubranka na 98 cm :)

a ja mieszkam w Anglii i tutaj dzieci nie mierza (w szpitalu go o dziwo zmierzyli bo im sie strasznie dlugi wydawal:)). Nosi ubranka na 98 cm :)
mierza mierza...w szpitalu mierza i waza po porodzie standardowo jak wszedzie, a potem wystarczy isc do ''sure start centre'' , jest ich wiele w kazdym miescie i tam ci zwaza i zmierza dziecko jesli tylko chcesz, mozesz tam tez porozmawiac z health visitor nie trzeba sie umawiac

reklama
Tja.... to moja Gocha 2 tyg temu ważyła 8300 , mierzy niecałe 70 ( pomiar koło 2 tyg temu )...
Ale w porównaniu do drugiej , która waży teraz 10,3 kg i mierzy 85 ( 5.10.2010 pomiar na bilansie dwulatka )... to Gośka jest grubassss :-D:-D
Niestety moje gwazdy będą raczej nikłego wzrostu, bo rodzice mali, dziadkowie też nie mają więcej niż 176 cm.... , chyba że pójdą po chrzestnych :-D:-D

Do góry