• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Waga / wzrost naszcyh Maluszków

Kurcze, teraz widzę że napisałam że Asia miała 60 cm przy urodzeniu, ale nie, miała 59 ;-)

Wiesz, no ja patrzę trochę dalej, żeby po prostu nie była z niej grubaska za 2 lata;-)

reklama
Dziś byłyśmy u endokrynologa i Martysia została zmierzona - ma obecnie 89 cm i ważyła 15200, ale w pełnym pampersie ;-) i ubraniu! czyli od listopada urosła 5cm. pan dr powiedział, że absolutnie nie ma się do czego przyczepić ;-)

Wczoraj mój S. stwierdził, że Marysia jest ciężka..więc ją dzisiaj zmierzyłam i zważyłam - tak z ciekawości..
Więc na dzień dzisiejszy:
waga 14,6kg
wzrost 98cm;-)

No właśnie,ja założyłam Marysi dżinsy, a tu woda w piwnicy:baffled:;-)..Myślałam, że jak jest bez pampersa, to spodnie będą ok, a tu niespodzianka..

wow ale te Wasze dzieciaczki wysokie :tak::tak::tak:

musze zmierzyc moja panne ale mysle ze na pewno tyle nie ma:-( wiem jedynie ze wazy 14.5kg bo to staram sie kontrolowac...ale po chorobie znow zaczela wiecej jesc wiec pewnie troszke jej sie przytyje:zawstydzona/y:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry