reklama
_Roszpunka_
szczęśliwa mamusia :)
to nie taka parówa... moja kilo więcej ....njus miesiaca: moja parowa w ciagu poltora miesiaca przybrala tylko 150gchyba zwalniamy i tracimy reputacje superparowy
obecna waga 8500
![]()

ale teraz aktualną wagę dowiem się jutro jak pójdę na szczepienie....
D
dziunka24.
Gość
Kira tylko 150 g? A co na to lekarz?
Kira tylko 150 g? A co na to lekarz?
nic, mowi ze ok, mam mu zaczac dawac kaszki i przejsc na mleko nastepne, narazie sie tym nie przejmuje bo wyglada dobrze
nic, mowi ze ok, mam mu zaczac dawac kaszki i przejsc na mleko nastepne, narazie sie tym nie przejmuje bo wyglada dobrzezaznaczam ze je normalnie co 3h (w nocy tez) 100, 120ml, podejrzewam ze zaczal sie wiecej ruszac i dlatego traci mnostwo kalorii
![]()
100-120ml jeju kiedy moja tyle jadla ;-) Moja wciaga 200ml , a byl taki czas ze 230 szok
D
dziunka24.
Gość
To dobrze Kiragold 
D
dziunka24.
Gość
Przez półtora tygodnia prztylysmy 300g i wazymy obecnie 9300g. Za to nadal nic nie urosla, przez dwa miesiace 0,5 cm, lekarka mowi ze nie mam sie martwic, ze nadrobi... Pielegniarki mierzyly ja trzy razy i ciagle to samo...
Uleńka_79
Listopadowa Mamusia
Mój też ciągle je 120 ml czyli z tego wychodzi gdzieś ok. 140, je także 100 ml. Patrzyłam na moje rozpiski jadł tyle już w marcu, chyba ma nierozciągnięty żołądeczek, waży powyżej 8 kg, ładnie tyje aż dziwne bo na Pepti piszą ze takie dzieci ok 200 ml powinny jeść hehehe
reklama
D
dziunka24.
Gość
Widzisz Joasia ma dopiero 68 a urodzila sie dluzsza - 59 cm :|
Tzn. ciuszki na 68
Tzn. ciuszki na 68