reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Waga z przed ciąży, w ciąży i po.

apetytu to ja prawie wogole nie mam :( znaczy mam , ale na slodkie tylko :szok: i przeraza mnie to , ze zostanie tak , a ja nigdy sloedkiego nie jadlam wczesniej !! miecho to byla podsawa , etraz moze nie istniec , nawet sery ukochane nie ciagna mnie ... sie porobilo :wściekła/y::-D

reklama
apetytu to ja prawie wogole nie mam :( znaczy mam , ale na slodkie tylko :szok: i przeraza mnie to , ze zostanie tak , a ja nigdy sloedkiego nie jadlam wczesniej !! miecho to byla podsawa , etraz moze nie istniec , nawet sery ukochane nie ciagna mnie ... sie porobilo :wściekła/y::-D

witaj w klubie...wafelki,ciasto,słodkie serki homogenizowane...i tak w kółko....

a i apetyt mam nieziemski :baffled:

ja tez...:baffled::baffled::baffled::baffled:
koszmar jakis...
nawet w nocy 2 razy jem...jakies płatki i serki...:rofl2::rofl2::rofl2::rofl2:

ja juz swoje 17 kg zgubiłam je je je!!!!!
tylko w pasie kilka dodatkowych cm zostało,ale za 3 tyg.zaczynam ostre cwiczonka,co by znow sexi brzusio był|:)

witaj w klubie...wafelki,ciasto,słodkie serki homogenizowane...i tak w kółko....

koszmar jakis...

tylko w pasie kilka dodatkowych cm zostało,ale za 3 tyg.zaczynam ostre cwiczonka,co by znow sexi brzusio był|:)

ja też jestem cały czas głodna i do tego co chwilę coś słodkiego jem, a przed ciążą bardzo mało słodyczy jadłam. Co do wagi do zostało 2,5kg do wagi z przed ciąży ale fałd brzuszny chyba nie maleje:(

A mi waga leciała leciała i leciała, w 2 tygodnie od porodu 9 kg straciłam łacznie i miałam 3 kg mniej niż przed ciążą aż nagle waga stanęła, a mnie dopadł wilczy apetyt!! i już spowrotem wagusia wraca w górę!!! Odkąd mi pielęgniarka powiedziała że małej brzuszek nie dolega, nie ma żadnych wzdęć ani gazów i nie powinnam się ograniczać w tym co jem to rzuciłam się na żarcie!

koszmar jakis...

a jakiś zestaw ćwiczeń specjalny masz ???
jak czytam to takie "mocniejsze" ćwiczonka
bezpiecznie robić po 3 m-cach :szok:

reklama
Do góry