reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Waga z przed ciąży, w ciąży i po.

reklama
a ja przez swieta bozegonarodzenia, stresujacy styczen przytylam 3kg, wiec na poczatku ciazy bylo 62 a na koniec 82 :szok: teraz waze 71,8 powolutku ta waga spada,a ja tez gluptas waze sie codziennie.. jak zobacze ponizej 70-ciu to juz bede happy :) Nie powiem ,ze nie chcialabym przynajmniej do 60 wrocic, narazie nic nie dzialam w tym kierunku. Ale fakt nie jem slodyczy, zadnych ciastek, makaronow a chleb tylko 100% zyta na zakwasie (zle znosze drozdze, a moze i malemu mniej wzdec przez to dostarcze). W nocy nie jem, po prostu nie chcialoby mi sie za kazda przekaska isc myc zeby..:-) ale mnie ciagle suszy wiec za kazdym razem jak wycykam malego to do kuchni po szklanke wody.
w pasie mialam 108 przede porodem , teraz 96 , brzuch taki flak znieksztalcony przez szycie ,ale podobno po cc wolniej sie kurczy (??)

Monika masz idealnie jak ja :) Przed ciążą 62, tylko potem 83 a teraz 71. Więc zostało jeszcze sporo d zrzucenia.

Powiem Wam tylko że cieszcie sie, że nie miałyście rozstępów na brzuszku :-( Bo mój wygląda fatalnie i chyba już nigdy nie ujrzy światła dziennego na plaży lub na basenie ;(

Kasiadz - ja tak samo. W ciazy nie mialam rozstepow na brzuchu ani udach nigdzie. Teraz wyskoczyly mi na biodrach i wewnetrznej stronie ud...Takie czerwone. Powoli znikaja bo kremuje je kremem.
Na brzuchu nic, juz nawet wyglada jak sprzedciazy zadnego flaczka nic miekkiego...Super tylko czemu D.upa sie nie wciagnela...

Łe a u mnie waga stoi od 2 tygodni :wściekła/y: Nic sie nie rusza w doł. W kazdym razie z przed ciazy zostało mi 3 kg a ja tak marzyłam zeby zjechac jeszcze nizej a tu ni ch... wrrrrr

pozniej waga niestety juz tak szybko nie leci :( u mnie tez zastuj maly ... damy rade :)

witaj w klubie...wafelki,ciasto,słodkie serki homogenizowane...i tak w kółko....

nawet w nocy 2 razy jem...jakies płatki i serki...:rofl2::rofl2::rofl2::rofl2:

ja juz swoje 17 kg zgubiłam je je je!!!!!
tylko w pasie kilka dodatkowych cm zostało,ale za 3 tyg.zaczynam ostre cwiczonka,co by znow sexi brzusio był|:)

kurcze ciekawe z tym slodkim ?? od czego to ?? :)
dobrze , ze w nocy nie jem hehe
widze spora motywacja :) tez mam zamiar tylko nie wiem od kiedy zaczac ?? no i czy czas bedzie .. :)

oj widzę że tu większość ma nadzieje że zrzuci więcej:) ja również, ale jak tak dalej będę jadła słodycze to przytyję do wagi z 9 miesiąca :p

no wlasnie hehe , mam nadzieje , ze tyc nie zaczne od slodkiego :wściekła/y:

reklama
Mi zostalo 3 kg, ale tez mam masakre na slodkie.. Trudniej mi sie powstrzymac niz w ciazy.. Jakby nie slodycze to bym dawno duuuuzo chudsza, a tak to stoje i ja w miejscu :angry:

Do góry