reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Waga z przed ciąży, w ciąży i po.

reklama
6waidera strasznie obciaza kregoslup
mi zostalo jeszcze 5kg
ale narazie nie mam zamiaru sie dietowac, nie chce zaszkodzic mojej mleczarni :)
a na slodkie to mnie tak bierze ze masakraw
zyciu tak nie mialam
:szok::szok:

a ja muszę przytyć :szok::szok:
przez anemię schudłam do stanu sprzed ciąży i jeszcze - 1 kg.
teraz już i tak jest lepiej, bo wcześniej wyglądałam jak anoreksja...

Ło 6 weidera to mordęka kiedy nawet sporo wytrzymałam ale moj brzuch ma nietypowy ksztalt i nigdy nie bede miec kaloryferka :( Ja od wczoraj zaczełam robic rozne brzuszki na gorne i dolne partie miesniowe a od nasteponego tyg chce na silownie zaczac chodzic zobaczymy czy beda efekty bo skora wisi a kilogramy stoja :wściekła/y:

6 weidera to jak ktoś ćwiczy regularnie. To są cięęęężkie ćwiczenia. Ja dłużej niż 4 dni nie wytrzymałam ;p

spróbujcie hula hop, idealne na talię :)

reklama
Do góry