Aga a czemu Ci nie wyszły badania genetyczne? Nie było nawet fragmentów kosmówki w Twoim materiale? 

I jak ?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<
I jak ?
Aga a czemu Ci nie wyszły badania genetyczne? Nie było nawet fragmentów kosmówki w Twoim materiale?
I jak ?
A może to plamienie implantacyjne?
Mówiąc szczerze nie wiem jaki ma kolor, ale myślę, że u każdej dziewczyny może być inaczej.No właśnie nic, tylko malutkie plamienie wczoraj i dosłownie jednorazowe krwawienie dziś ale nieszczególnie intensywnie.
Rozmawiałam z lekarzem przez telefon i ponoć te antybiotyki które biorę nie powinny mieć wpływu na cykl.
Jeżeli się nie rozkręci to za 5 dni mam zrobić kolejny test.
Naprawdę musiałabym mieć bardzo późno owulacje żeby coś z tego było.
Plamienie implantacyjne raczej nie powinno mieć koloru jasnej krwi?
Coś mi się bardzo rozlegulowało.
Mówiąc szczerze nie wiem jaki ma kolor, ale myślę, że u każdej dziewczyny może być inaczej.
 .
.Kochana nie przejmuj się na zapas. Ja od zawsze mam problem z cyklami. Od jakiegoś czasu są w miarę regularnie co ok. 35 dni, ale zdarza się i 40 dniowy cykl. Ja już na to nie patrzę. Choć oczywiście jak się przedłuża cykl to często robię test i jest rozczarowanie.No tak.
Za dużo czytam internetu.
Jestem pewna że to nie ciąża ale martwią mnie te zaburzenia bo mogą o nać, AC problemy z zajście.. A ja już na końcówce leczenia.

coś się chyba ruszyło, bo czuję się inaczej.. Czytałam Wasze komentarze, co prawda nie wszystkie bo sporo ich od lutego
 coś się chyba ruszyło, bo czuję się inaczej.. Czytałam Wasze komentarze, co prawda nie wszystkie bo sporo ich od lutego 

SuperJuż jestem tak zmęczona tym uważaniem i bieganiem po lekarzach. Antybiotyk zadziałał, lekarze nic u mnie więcej nie znaleźli. Wyniki mam dobre.
Postanowiłam że się nie waham tylko zaczynam w tym cyklu.
 . To teraz do dzieła
. To teraz do dzieła