Onaszczesliwa2018
Fanka BB :)
Oj szybko zlecija dwójkę urodziłam w lipcu 2015 i 2017 i nie wiem kiedy ten czas minął
. Jeśli masz ciążę bez problemów to ciesz się nią jak najdlużej
.
Obyś miała rację
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Oj szybko zlecija dwójkę urodziłam w lipcu 2015 i 2017 i nie wiem kiedy ten czas minął
. Jeśli masz ciążę bez problemów to ciesz się nią jak najdlużej
.
To jest najtrudniejsze jak się spędza czas w domu bo człowiek zaczyna się nudzić, ale teraz masz czas na czytanie książek o dzieciach i nie tylko, masz czas na zadawanie pytań na forum jeśli je masz, a każda z nas z chęcią odpowie. A może niedługo zapiszesz się do szkoły rodzeniaObyś miała rację. Super dwa dzieciątka w lipcu
no narazie muszę się oszczędzać jestem na l4 ale mam nadzieję , że najgorszy czas za nami
![]()
To jest najtrudniejsze jak się spędza czas w domu bo człowiek zaczyna się nudzić, ale teraz masz czas na czytanie książek o dzieciach i nie tylko, masz czas na zadawanie pytań na forum jeśli je masz, a każda z nas z chęcią odpowie. A może niedługo zapiszesz się do szkoły rodzeniaLipiec to piękny miesiąc od razu można z maluchem wychodzić na dłuugie spacery
ja chodziłam na place zabaw z 2 latkiem i noworodkiem.