Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Ania jest tak jak na zdjeciachInaczej bym nie polecała , za te pięniadze opłaca sie. Byłam w pażdzierniku.

Duzo irlandczykow zalilo sie, ze we Francji nie skacza kolo nich jak np w Hiszpani, gdzie wszystko praktycznie jest pod nich i anglikow.
to znaczy "nie wiem",przypomnialo mi sie bo moj znajomy byl z francji i ciagle tak mowil jak gadali do niego po angielsku.

A starsza pani usmiechnela sie i odeszla bez slowa.
. Oto nasz hotel plus bilety 

Juz sobie wyobrazam jej mine
hahaha

) co do terminu wylotu..
;-) tylko że najpierw do gp muszę iść, a wizytę mam w okolicach 10 lutego, a nie wiem czy pójdę wcześniej (jakieś 2tyg) to czy nie "policzy" mi to jako normalną wizytę czy też wliczy mi w ramach maternity ;-)Dzwonić na recepcje nie mam po co bo zapewne rzetelnej informacji mi nie udzielą 
My niestety we wrześniu nie możemy polecieć (gdyby nie dzidzia która w czerwcu się urodzi to zapewne bym we wrześniu leciała ;-)). Tylko nie wiem czy all inclusive brać...
(a Ty kiedy tam byłaś? ile lat miał Twój synek?).
Jednak zerknęłam na średnie temperatury i okazało się że na Teneryfie (powinno być ;-)) cieplej. 
Ceny bardzo fajne - tanie w porównaniu do Irl. Byliśmy tam tylko tydz. Hotel mieliśmy blisko plaży. Plaża piaskowa. Ja polecam