reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

wakacje!!!!wczasy!!!!ferie!!!

Etna, Martolinka, Dziunka - jest szansa na jakieś wspólne spotkanie w Trójmieście ? Będę od 17.08 do 24.07 pewnie weekend lepiej odpuścić, wiec tak od 20.08 jestem do dyspozycji :)

reklama
Agrafka dopiero doczytałam ten wątek :zawstydzona/y:. Mi pasuje środa 22.08 (jestem wtedy o17.30 na basenie z Pawłem) a może spotkanie w aquaparku co?:cool2:. 23.08 teściowa ma urodziny więc tak słabo, no chyba że przyjadę 20, 21???

Etna, ok - spróbuję zaplanowac ten Aquapark na środę, mozesz mi wysłąć na priv swój numer tel ?
Tylko uświadomiłam sobie, ze nie mam dla Ali żadnego stroju kąpielowego. Czy dziecko może tam wejsc w zwykłych majkach ? :-)

Agrafka tylko nie wiem czy np Martolinka da radę się wyrwać na ten basen, czy Dziunka dojedzie tak późno:confused2::sorry2:, ja oczywiście jestem za a co reszta?

Myślę, że mała może iść bez stroju, ale np. w lumpie myślę że dostałabyś strój za grosze, nawet w sklepach przeceny też w granicy 20zł byś znalazła. Dziunka pewnie też by miała jakiś strój dla was do pożyczenia:tak:po dziewczynach.

Etna nie bardzo pasuje mi ten basen . Raz , że z 2 dzieci sama to sobie nie wyobrażam a dwa , ze nie wiem jak M pracuje.
Poza tym chyba za bardzo sobie nie pogadamy pilnując maluchów ..

Przecież mozecie do mnie przyjechać. Bedzie ciasno , ale gdyby było ładnie to mam plavc zabaw na osiedlu

reklama
to odświeżam ten wątek. szukam jakiś noclegów w terminie 28.12-31.12 w górach byle nie Karkonosze, bo tam byliśmy milion razy i nie Zakopane, bo tam w tym okresie nie będzie gdzie palca wcisnąć ;-) możecie coś polecić?

Do góry