Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Ja wybieram się z 7 miesięcznym synkiem nad Polskie może jakoś pod koniec sierpnia. Może polecicie jakieś fajne miejsce na wyjazd z małym szkrabem. Liczę, że będzie jeszcze ładna pogoda i posiedzimy troszkę na plaży specjalnie kupiłam dla niego śliczny namiocik kojec
O taki Namiot kojec Babyni z matą i zabawkami Babymoov
ja mam ojca nad morzem i z Amelką do niego się wybieram...mieszka w Międzywodziu...mała mieścinka miedzy Międzyzdrojami i Dziwnowem..myślę, że wyjazd z maluchem to frajda..tyle że trzeba zwracac uwagę na porę dnia, filtry i mieć fajny basen, czy namiocik dla bąbla i jaaaazdaaa
My w tym roku jedziemy na pierwsze prawdziwe wakacje nad morzem z naszą 15miesięczną córeczką. Już się trochę boję tego wyjazdu, jak to będzie z tym naszym małym szaleńcem. A jedziemy do małej miejscowości, zarezerwowaliśmy kwaterę, 1300m od plaży, tak bardziej w centrum, gdzie jest ciszej i spokojniej jak nad samą plażą. I będziemy sobie spacerować codziennie laskiem na plażęMała powdycha jodu, my mam nadzieję odpoczniemy chociaż troszkę