reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Wakacje!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

reklama
malenkoto żadna tajemnica:Maria Rzadkosz Gilczarów Górny tel.(0-18)2019762,babeczka chce zaliczkę w wysokości 50zl...co do tych dzienniczków,to trzeba dorwać jakiegoś przodownika lyb przewodnika z PTTK albo pójść do PTTK i zapytać,my mamy dwa: DZIENNICZEK WĘDRÓWEK "TURYSTY JUNIORA" I DZIENNICZEK ODZNAKI"TURYSTYCZNA RODZINKA",do tego książęczkę wycieczek na odznakę "SIEDMIOMILOWE BUTY" I GOT PTTK...co do tych dzienniczków to chodzi o to,że w ciągu 12 misięcy musicie brać udział w dowolnych wedrówkach,np.pieszych,rowerowych czy kajakowych i notujesz sobie gdzie byliście itd.i jedno z Was lub jak jest z Wami przodownik lub przewodnik podpis składa...myślę,że jak jesteś zainteresowana,to dorwij jakiegoś ludzia z PTTK;-)

Dziękuję za informację.
Fajnie z tymi odznakami.
Przy okazji złapię kogoś z PTTK.

Zyczę pogody wszystkim wkrótce wyjeżdżającym!

Teraz to już pozostaną weekendowe wypady, ale dobre i to.

Mnie się marzą nadal góry, ale nie wiem czy uda się wyskoczyć na jakiś wolny weekend jesienią.
Fajnie by było - mniej turystów, a poza tym nigdy nie byłam o tej porze roku w górach.

A ja chciałabym żeby dużo śniegu spadło i żeby chociaż ze dwa tygodnie się utrzymał.
Poszalelibyśmy z Bartkiem, on już trochę rozumie pewnie by mu się spodobał śnieg:-)

My planujemy wyjazd w góry, ale dopiero w lutym na ferie (oboje z mężem możemy w tym czasie).
A śnieg owszem przydałby się w tym czasie.

Mam nadzieję, że na święta bożonarodzeniowe spadnie go troszkę coby uroku było a i spacerki przyjemniejsze będą.

No ok otwieram temacik "zlot paździoszkowy"
Jakie terminy wam pasują i miejsca. Aby było sprawiedliwie moze wybierzmy tak środek PL. I co nas interesuje jaki wyobrażacie sobie spędzenie tego czasu:tak::tak:
Ja obstawiam 1-3 maj albo Boże Ciało:tak::tak: co do miejsca aby można było pogrillować, miejsce dla naszych najmłodszych:tak: może jakieś atrakcje typu billard? tenis stołowy itp ważne aby była stołówka lub kuchnia:tak: no chyba ze będzie to w mieście to restauracji niezabraknie:cool2::cool2:
To tyle ile mi sie wymyśliło teraz:-D:-D

Jak znacie fajne miejsca to wrzucajcie ja dotychczas jezdziłam tylko nad morze więc jeden kierunek:tak::tak:

No ok otwieram temacik "zlot paździoszkowy"
Jakie terminy wam pasują i miejsca. Aby było sprawiedliwie moze wybierzmy tak środek PL. I co nas interesuje jaki wyobrażacie sobie spędzenie tego czasu:tak::tak:
Ja obstawiam 1-3 maj albo Boże Ciało:tak::tak: co do miejsca aby można było pogrillować, miejsce dla naszych najmłodszych:tak: może jakieś atrakcje typu billard? tenis stołowy itp ważne aby była stołówka lub kuchnia:tak: no chyba ze będzie to w mieście to restauracji niezabraknie:cool2::cool2:
To tyle ile mi sie wymyśliło teraz:-D:-D

Jak znacie fajne miejsca to wrzucajcie ja dotychczas jezdziłam tylko nad morze więc jeden kierunek:tak::tak:

No ja jestem za Bożym CIałem, bo na Maj na bank będę w szpitalu :-)

reklama
Do góry