reklama
malena81
mamusia październikowa 08
malenkoto żadna tajemnica:Maria Rzadkosz Gilczarów Górny tel.(0-18)2019762,babeczka chce zaliczkę w wysokości 50zl...co do tych dzienniczków,to trzeba dorwać jakiegoś przodownika lyb przewodnika z PTTK albo pójść do PTTK i zapytać,my mamy dwa: DZIENNICZEK WĘDRÓWEK "TURYSTY JUNIORA" I DZIENNICZEK ODZNAKI"TURYSTYCZNA RODZINKA",do tego książęczkę wycieczek na odznakę "SIEDMIOMILOWE BUTY" I GOT PTTK...co do tych dzienniczków to chodzi o to,że w ciągu 12 misięcy musicie brać udział w dowolnych wedrówkach,np.pieszych,rowerowych czy kajakowych i notujesz sobie gdzie byliście itd.i jedno z Was lub jak jest z Wami przodownik lub przewodnik podpis składa...myślę,że jak jesteś zainteresowana,to dorwij jakiegoś ludzia z PTTK;-)
Dziękuję za informację.
Fajnie z tymi odznakami.
Przy okazji złapię kogoś z PTTK.
Zyczę pogody wszystkim wkrótce wyjeżdżającym!
magdziunia
Październikowa Mama'08
Teraz to już pozostaną weekendowe wypady, ale dobre i to.
Mnie się marzą nadal góry, ale nie wiem czy uda się wyskoczyć na jakiś wolny weekend jesienią.
Fajnie by było - mniej turystów, a poza tym nigdy nie byłam o tej porze roku w górach.
Mnie się marzą nadal góry, ale nie wiem czy uda się wyskoczyć na jakiś wolny weekend jesienią.
Fajnie by było - mniej turystów, a poza tym nigdy nie byłam o tej porze roku w górach.
magdziunia
Październikowa Mama'08
Ulala .... kiedy to wakacje znów będą ... ach ... po wczorajszej pogodzie zatęskniłam bardzo za ciepełkiem.
magdziunia
Październikowa Mama'08
My planujemy wyjazd w góry, ale dopiero w lutym na ferie (oboje z mężem możemy w tym czasie).
A śnieg owszem przydałby się w tym czasie.
Mam nadzieję, że na święta bożonarodzeniowe spadnie go troszkę coby uroku było a i spacerki przyjemniejsze będą.
A śnieg owszem przydałby się w tym czasie.
Mam nadzieję, że na święta bożonarodzeniowe spadnie go troszkę coby uroku było a i spacerki przyjemniejsze będą.
No ok otwieram temacik "zlot paździoszkowy"
Jakie terminy wam pasują i miejsca. Aby było sprawiedliwie moze wybierzmy tak środek PL. I co nas interesuje jaki wyobrażacie sobie spędzenie tego czasu

Ja obstawiam 1-3 maj albo Boże Ciało
co do miejsca aby można było pogrillować, miejsce dla naszych najmłodszych
może jakieś atrakcje typu billard? tenis stołowy itp ważne aby była stołówka lub kuchnia
no chyba ze będzie to w mieście to restauracji niezabraknie

To tyle ile mi sie wymyśliło teraz

Jak znacie fajne miejsca to wrzucajcie ja dotychczas jezdziłam tylko nad morze więc jeden kierunek

Jakie terminy wam pasują i miejsca. Aby było sprawiedliwie moze wybierzmy tak środek PL. I co nas interesuje jaki wyobrażacie sobie spędzenie tego czasu

Ja obstawiam 1-3 maj albo Boże Ciało

Jak znacie fajne miejsca to wrzucajcie ja dotychczas jezdziłam tylko nad morze więc jeden kierunek

malena81
mamusia październikowa 08
No ok otwieram temacik "zlot paździoszkowy"
Ja obstawiam 1-3 maj albo Boże Ciałoco do miejsca aby można było pogrillować, miejsce dla naszych najmłodszych
może jakieś atrakcje typu billard? tenis stołowy itp ważne aby była stołówka lub kuchnia
no chyba ze będzie to w mieście to restauracji niezabraknie
Jak znacie fajne miejsca to wrzucajcie ja dotychczas jezdziłam tylko nad morze więc jeden kierunek![]()
No ja jestem za Bożym CIałem, bo na Maj na bank będę w szpitalu :-)
reklama
magdziunia
Październikowa Mama'08
O fajnie - mnie też pasuję bo mam wtedy długi weekend - 4 dni wolnego 

Podziel się: