Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
A ja byłam na wakacjach w górach, w okolicach Ustronia, piękne miejsce, tuż obok Wisła i Szczyrk. Chciałabym tam zamieszkać, ale muszę wziąć jakiś kredyt lub pożyczkę by spełnić marzenia.
niestety ja miałąm problem z karmieniem i dokarmiałam i niestety mi się nie udało nawet laktator nic nie wyciągał i niestety została butla. Cięzko jest , ale jak nie ma wyjścia to trzeba mm dawać. Ja byłam załamana jak nic z cyca nie było , ale przebolałam po miesiącu a synek ma prawie 12 miesięcy zdrowy chłopak nie choruje więc nie ma tragedii że był na mm. Oczywiście jestem za kp, ale czasem nie ma innej sytuacji. pozdrawiam. nie zadręczaj się jak nie dasz rady karmić kp bo ja tak się zadręczałam i było jeszcze gorzej. I tak wszystkie Kochamy nasze bejbiki
A ja byłam na wakacjach w górach, w okolicach Ustronia, piękne miejsce, tuż obok Wisła i Szczyrk. Chciałabym tam zamieszkać, ale muszę wziąć jakiś kredyt lub pożyczkę by spełnić marzenia.