Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Nie podziała.do niego tylko po dobroci ale jeśli chodzi o lekarza to musi być bardzo chory żeby poszedłKasiek to wyślij na kanapę i powiedz ze musi pójść do lekarza, bo inaczej będzie tam spał cały czas.
Wlasnie w terminie 39tc i 4dniPati a urodziłeś w terminie czy przed/ po?
Bo jeśli przed terminem to skok może być nieco później. Ogólnie jest ok 5 tyg. My mieliśmy w 2 tygodniu już skok bo po terminie urodziłam
Duuużo zdrówka dla wszystkichHej dziewczyny! Jaka piękna pogodau mnie! 25 stopniZaplanowaliśmy z B. łażenie po górach, nawet dzieciakom wczoraj specjalne buty kupiłam i co??? I nici!!! Mały ma dalej katar, Simon kaszel(szczeka jak pies i katar), Julia rano wstała zasmarkana i B. też leży. O matko dziewczyny sobie wyobraźcie co ja teraz mam :/ Gotuje obiad i po chyba wybęde z tego szlitala
Teściowa wszystkich pozarażała w zeszłym tyg! Ja nigdy nic nie łapie
Właśnie co do kombinezonów to teściowa małemu kupiła jak byliśmy na urlopie! Mały nosi już 68 wiec kombinezon kupiła większy bo do zimy jeszcze urośnie. Matko boska jak te dzieciaki teraz szybko rosną. Dopiero co 62 było luźne a tu już za małe i trzeba 68
Kasiek jaka zamówiłaś z misiami? Z Fisher Price?? Ja zadowolona
Super tabelka![]()
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
.my jesteśmy na zielonym pasku.to już wiem czemu mały marudzi