reklama

Wakacyjne mamy 2017

Ale mnie mąż wkurwil
.... mały płakał bo obudził się na jedzenie i był mega nie cierpliwy a on do mnie z tekstem czy możemy się uspokoić bo on spi ...No błagam ! Ja wiem ze pracuje i rano wstaje ale co ja mogę poradzić ze mały płacze ? .. bez komentarza .

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

reklama
Foxy to tak jak mój żółw. Gryzie po stopach jak głodny. A powiedz on pelza czy raczkuje bo nie pamiętam. A co do męża to udusilabym za taki tekst. Artur dzisiaj ubudzil się o 6. Bo wczoraj zjadł tylko połowę butli i się resztą bawił. Mąż wstał i robił mu butlę gdy ja go przebieralam. Nie chcemy by jego niecierpliwość ubudzila sasiadow

Kasiek też mamy takie. Ale gdy wkłada je do buzi to wyjmuje i zamieniłam na gryzak.
Nasz to cybex 2 fix

Ja mam taki cybex dla Szymona 9-36 wcześniej miałam dla Julki i byłam zadowolona tyle,że bez tego przodu. Na isofix bo nasze auto i teściów ma isofix. Jula jeździ na podstawce a jeden jest u nas a drugi taki sam u teściów. Dziewczyny ja kupię Leonowi Maxi Cosi Tobi 9-18 a dla Szymona miałam Romer King 9-18. Dla takich maluchów nie kupiłam bym fotelika9-36 bo są za małe! A taki jak ty Emol to już całkiem odpada bo one przy dachowaniu mają słabe atesty. Dziecko z niego wypada. Ja jak kupuję fotelik kieruję się tylko i wyłącznie atestami. Póki co Leon jeździ w maxi Cosi Pebble. Narazie się mieści i będzie tak długo jeździł aż będzie za mały dla niego. Leonowi zmienimy fotelik dopiero jak będzie sam stabilnie siedział, nie prędzej. Dziewczyny powiedziałam wam swoje zdanie bo Leon to moje 3 dziecko i 3 raz temat fotelików.

Veronika czyli Masz chyba ten sam co ja kupiłam bo my też 9-36
1515156886-737936825e03c533-aaaaaa.png

Veronika no masz juz doswiadczenie w przerqbiqniu fotelikow wiec ja osobiscie jestembwdzeczna za opinie bo tez bede musiala kupic i sie zastanawiam
Foxy no Twoj maz przegial z tym tekstem, ale musisz poczekac na dogodny moment i tym samym sie odplacic:cool:
Emol bardzo fajne te ksiazeczki;)
Kasieks tez mialam kupic te kontrastowe ale tak sie wybieram ze wychodzi ze jej puszczam na youtubie kontarstowe obrazki
,za kazdym razem zapominam jakby po ciazy pamiec mi zabrali:/

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry