reklama

Wakacyjne mamy 2017

reklama
Fajne krzesełko ja mam jakieś w biedronki :p Nie wiem nawet jaka firma szczerze [emoji23] . Bardzo chciałam klasyczne białe z ikea ale nie mam czasu żeby podjechać wiec kupiłam takie zwykle ;). Dziewczny jakie zabawy polecacie z dzieckiem ?:p bo ja już nie mam pomysłów jak zadowolić mojego marudę :p a do tego usypiałam go godzinę spał 15min [emoji41]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Teściowa też kupiła w Ikei i ma u siebie :) my chcemy takie bo Björn Ma je w przychodni i jest świetne. Rośnie razem z dzieckiem. I pozniej bez problemy możesz dosunąć do stołu bo pasuje a te z Ikei nie. U nas jest taki rytuał,że jak jesteśmy wszyscy razem w domu to posiłki jemy razem wszyscy przy stole. Zaczynamy dopiero jak wszyscy już mają posiłek na talerzu i odchodzimy od stołu jak wszyscy skończą jeść :) a i jeszcze to co jest na talerzu musi być zjedzone. Takiego rytuału uczymy nasze dzieci. I po obiedzie jest zawsze deser ;)

My niestety tak nie mamy, jest nas dwoje i często jest ze najpierw dostaje Artur, potem jedno z nas je a potem drugie. Rzadko razem. I to tylko w weekend bo w tygodniu to on późno wraca i je odgrzewane

Dzisiaj kończymy 6 miesięcy
1515611623-c2f00ac4564dd1c7-aaaaaa.jpeg

I zobaczcie czym mnie właśnie zaskoczył.
1515611769-9ad8ee639efcc9a3-aaaaaa.jpeg

Słodki Arturek :) Mój jak leży na brzuszku i próbuje pozycję do raczkowania to jest inna jak twojego Artura. Leon podtrzymuje się na przedramionach, jak podniesie dupsko do góry to automatycznie przód opada na dół i tak się odpycha albo do przodu albo do tyłu. Ale to dla niego coś nowego bo od 2 dni może tak robi ;)

reklama
i-wader-klocki-jezyki-180el-80164.jpg
Foxy ja daję Dominikowi różne zabawki ale zazwyczaj jest nimi krótko zainteresowany. Tak jak Alex stuka wszystkim we wszystko.bawimy sie w "a-kuku",przesuwam mu jakąś rzecz żeby się musiał do niej "doraczkowac",łaskotki chowam coś pod kubeczki żeby znajdował a dziś wyciągnęłam klocki.nie umie się nimi bawić ale ja mu łączyłam a on je oglądał i nimi rzucał przez ok.30minut.Dla niego to długo ;).wkleilam zdjęcie z neta bo jak wysyłałam swoje to był za duży plik ale mam takie same

Załączniki

• i-wader-klocki-jezyki-180el-80164.jpg
    i-wader-klocki-jezyki-180el-80164.jpg
    197 KB · Wyświetleń: 224

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry