Klaudia1404
Początkująca w BB
Właśnie bralam prysznic i nie za bardzo pomogło
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Jeśli paracetamol nie pomaga i nadal boli Cię głową to dla spokoju jedź na izbę przyjęć. Zbadają Cię i dadzą coś na nadciśnienie a będziesz pod kontrolą lekarza więc nie będziesz się stresowacSluchajcie dzis w nocy rozbolala mnie glowa a dawno juz mnie nie bolala. Teraz dopiero mi przeszlo po paracetamolu jednak mam podwyzszone cisnienie caly czas ok 140/90. Wczesniej nie mialam takich skokow... Dodam ze u mnie 37t+2dni. Co robić?? Bo juz panikuje troche
Może zadzwoń do swojego lekarza jak mozesz albo do szpitala i zapytaj co robić jeśli ciśnienie nadal się utrzymuje .(w internecie napewno jest numer telefonu jeśli nie znasz )Głowa mnie przestała boleć ale cisnienie caly czas podwyzszone. Czy jechac z tym na ip czy przeczekac?
I co przeszło ciśnienie?Nikt nie odbiera heh
Cześć KropeczkoCześć, widzę, że jest tu już jedna KropkaJa mam termin na 24 czerwca,mieszkam teraz w Niemczech i jest to moja pierwsza ciąża. Wszystko ze mną i Maleństwem było i jest ok. Chyba przed terminem nie urodzę,czop w środku,żadnych przepowiadaczy,ale każda ciąża i poród inny,więc nigdy nie wiadomo. Pozdrawiam wszystkie Mamuśki
![]()