Veronika_k
Fanka BB :)
He kawoszka też tak mamCzuję takie kłucie na dole jakby mi ktoś w szyjkę igły wbijał. Skurczy brak ale to kłucie jest przy okazji jak mała się rusza. Też tak miałyście?
Ona wie że łóżko na nas czeka i już szaleje
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
He kawoszka też tak mamCzuję takie kłucie na dole jakby mi ktoś w szyjkę igły wbijał. Skurczy brak ale to kłucie jest przy okazji jak mała się rusza. Też tak miałyście?
Ona wie że łóżko na nas czeka i już szaleje
Gratulacje! Alex? Nie miała być córeczka? Trudny miałaś poród ale dałaś radę! A ja dalej w dwupaku się męczęO 17:27 po 24h przyszedł na świat Alex [emoji7] 3900 54cmrozerwało mnie [emoji20] ale już poszyta jestem i jest Oki
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Gratulacje!O 17:27 po 24h przyszedł na świat Alex [emoji7] 3900 54cmrozerwało mnie [emoji20] ale już poszyta jestem i jest Oki
Matko Boska no na reszcie. Spory chłopakO 17:27 po 24h przyszedł na świat Alex [emoji7] 3900 54cmrozerwało mnie [emoji20] ale już poszyta jestem i jest Oki
maleńka dzielna jesteś dałaś radę. Ja się serio martwiłam. Nawet mąż mój pytał czy ta dziewczyna co ją odesłali to urodziła.
Boże jak ja chciałabym już mieć to za sobą. 

Kropki89 nie zmienialas Spokojnych nocek dziewczyny!Matko Boska no na reszcie. Spory chłopakmaleńka dzielna jesteś dałaś radę. Ja się serio martwiłam. Nawet mąż mój pytał czy ta dziewczyna co ją odesłali to urodziła.
Mi dzisiaj lekarka w przychodni powiedziała że jakiekolwiek plamienie mam jechać do najbliższego szpitala.
No to jak nic jutro ja.Boże jak ja chciałabym już mieć to za sobą.
To dzisiaj już się chyba nic nie urodzi.
Ja jutro napiszę dopiero jak będę na oddziale.
Foxy dopisuję Ciebie do pierwszej strony
![]()
Napisałam datę porodu ale nie wstawiłam imienia. Myszę poszukać co pisała. A może Wy pamiętacieKropki89 nie zmienialas Spokojnych nocek dziewczyny!