Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Mojej kucynki cureczki mialy zrośniete i obeszlo sie bez zabiegu, smarowaly masciami zalecnonimi przez gin. Mojej kolezanki corce udalo sie wyprowadzic linomagiem,Witam, córeczka ma 4 latka, od zawsze miała problemy z miejscem intymnym, była ciągle smarowana kremami na odparzenia (alantan, tormentiol), bo mówiła że ja szczypie i boli, nawet nie pomogło gdy skończyła siusiać w pampersy w wieku 2 lat, kilka dni temu zauważyłam że ma sklejone/zrosniete wargi sromowe mniejsze, byłam narazie tylko u pediatry który nic nie zalecił i odesłał do ginekologa... Czy ktoś miał podobny problem? Czy coś już mogę robić przed wizytą u ginekologa? Słyszałam o natłuszczaniu i zaczęłam smarować 3 razy dziennie linomagiem. Z góry dziękuję za wszystkie odpowiedz
Moja ciotka tez mnie straszyla, ze zawieje mi piersi i bylo chron cycki. Urodzilam pierwsze dziecko zima, a obryzla mi tak suty, ze sama przyjemnoscia bylo wyjsc w satynowym szlafroku na zimno i je schlodzic zimnym powietrzem. Mi osobiscie nic nie bylo, ale kazdy jest inny. A i po corce to ja dlugoooo nie moglam zalozyc stanika, wiec zima mialam wolne piersi bez uprzezy, tylko bluzka i plaszcz na to.Dziewczyny czy chodząc na spacery zakrywacie piersi?
Boję się tego zapalenia piersi.. Mama moja mówi żebym nie nosiła topow ale jakieś koszulki żeby piersi były zakryte całkiem..