reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Warszawa i okolice

reklama
Melduję, że będziemy w piątek! (diagnostykę szpitalną mamy dopiero za miesiąc...)

Soki/owoce/słodycze zakupię.

Zołzę zgarnę - wyślij mi proszę new adres via sms - dasz radę zejść sama z fotelikiem i klamotami? Możesz najpierw Ediego wrzucić do auta, a potem po resztę skoczyć:)

Co do ciuszków - coś postaram się przywieźć.

Mrsmoon - mam nadzieję, że tym razem Maja nie zrobi nam psikusa;) no i pamiętaj, że odpowiadasz za główne danie więc bez Ciebie nie będzie tak smacznie:)

Forever - bez prezentów tym razem prosimy;)

Nutria - jak tam "smarkacze"? Coś mam Ci pomóc zabrać?

A o której w końcu się spotykamy? 11:00?

Silva - prezent masz odfajkowany więc się nie martw:-D
Co do zasady 11, ale jakby któraś mogła wcześniej przybyć abym mogła Nutrię do garażu wpuścić.

FOREVER na bezsennosc cierpisz?! na noc dalam Mai nurofen i juz 12h bez goraczki jest:-) nurofrn byl profilaktycznie tak jak nasza pediatra zalecila,bo wieczorem miala 36.8.Po poludniu jade po skladniki na tarte a wieczorem pieke!Nie moge kolejny raz Was zawiesc! Na 9.15 ide do lekarza,niech jak obejrzy

Jestem totalnie nieogarnięta, ale postaram się nie dać plamy :-p Mam listę i zamierzam kolejno realizować punkty - wyjąć fotelik z naszego auta, kupić składniki i zrobić sałatkę, w jedno miejsce ułożyć kocyk i ciuszki do oddania, co bym nic nie zapomniała. A i lunch młodemu muszę przygotować, bo konsumpcja odbędzie się na miejscu u F&K ;-) Dżizas, ale emocje ;-)

Mrsmoon - nie, ale Młoda spać nie daje więc postanowiłam się zająć czymś pożytecznym :tak:
Ja - Zołza - lista to podstawa - ja dopiero po dłużej chwili zakumałam co znaczy F&K....:zawstydzona/y:

reklama
F&K - dobre:)

Ja spotkałam N. na spacerze i potwierdziła, że KBiP będą;))

Ja z S. jadziemy po Z&E i o 11:00 będziemy!

A jak tam M&M?

Do góry