aby uciąc polemike prowadzoną przez osoby, które jak zauważyłam wypowiedziały się na forum tylko w tym dziale.. i przy okazji aby uciąć potencjalną reklamę firmy polekont, której włascicieli zresztą osobiście znam i lubię (forum to jednak nie miejsce na reklamy)
Bardzo mi przykro, że nacięłyście się na fałszywych doradców. Dlatego warto zawsze sprawdzać kompetencje osób do których się idzie na szkolenie - tak samo jak warto sprawdzić, czy lekarz na wizytę do którego idziemy ma prawo do wykonywania zawodu.. Doradca doradcy niestety nie równy. Są różne etapy szkolenia, różne szkoły i osoby bez szkół również niestety często zaczynają określać się mianem doradcy - póki co niestety prawo im tego nie zabrania, choć staramy się nad tym jakoś zapanować. Podobny chaos niestety panuje wśród doradców laktacyjnych.
Ad rem .
Mamy z Krakowa zapraszam na darmowe konsultacje chustowe, które osobiście będę prowadzić w niedzielę 9 maja , podczas targów mother and baby - obok stoiska Johnson Baby. Wejście na targi z tego co mi wiadomo jest darmowe, będę prowadzić dwie pogadanki o chustach i przez całą niedzielę konsultować wszystkich chętnych i mających pytania odnośnie chust a także w miarę możliwości pokazywać i uczyć różnych wiązań.