Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
). Ale w sobotę mam zakaz chodzenia do pracy, w niedzielę mam się wysypiać a w ciągu tygodnia odciąża mnie w pracy czym może. i coraz rzadziej mnie denerwuje.
dzis mnie tak wyprowadzil z rownowagi az mnie xcala trzeslo....wiem ze jest impulsywny ale to co on czasami wyprawia..to mnie az ciarki przechodza...
az mnie zatrzeslo....biegiem lecialam do szkoly by zdazyc po malego a on wielki krol w internecie grzebal
co za egoizm...Moj K tez jakis taki kochanszy do mnie. Dzis byl taki dumny i podekscytowany na USG :-):-) Ciagle powtarza ze dzidzia silna po nim :-) Ale czasami tez bym go jeszcze rozszarpala. :-)
chyba się nie spodziewał tego co zobaczy
a ka swojego przechwalilamdzis mnie tak wyprowadzil z rownowagi az mnie xcala trzeslo....wiem ze jest impulsywny ale to co on czasami wyprawia..to mnie az ciarki przechodza...
dzis wiedzial ze niemam auta zatankowanego ..ale powiedzial mi za mam sie nie martwic bo on po synka do szkoly pojedzie...10min przed przerwa szkolna powiedzial mi ze niestety ja musze jechac bo on ma cos do roboty w internecieaz mnie zatrzeslo....biegiem lecialam do szkoly by zdazyc po malego a on wielki krol w internecie grzebal
co za egoizm...
do tej pory sie do niego nie odzywam i na zakupach byl sam...nowa toalete kupic...bez mojego slowa zadnego...nie lubie go dzisiaj

uhhh dużo tego wyszło, ale uszło powietrze ze mnie....
czy jestem taka straszna?![]()

Ja mysle, ze Twoj facet chce dobrze-nawet z tymi tekstami o znajomej-tylko po prostu nie ma wyczucia
że nie potrafi spełnić mojej prośby prostej. przecież nie wymagam od niego aby chodził z spódnicy....![]()