P86
Fanka BB :)
Spróbuję - poczekam do kolejnej wizyty , zaraz prenatalne więc więcej się dowiem. Jednak z chęcią przeczytam jak to wyglądało u waswiesz, ze dzieci są rózne?
Poczekaj. Powiedzieli, zebyś się nie martwila, to się nie martw.
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Spróbuję - poczekam do kolejnej wizyty , zaraz prenatalne więc więcej się dowiem. Jednak z chęcią przeczytam jak to wyglądało u waswiesz, ze dzieci są rózne?
Poczekaj. Powiedzieli, zebyś się nie martwila, to się nie martw.
Syn w 27+5 mial 1060g i mówili, ze to dużo.Spróbuję - poczekam do kolejnej wizyty , zaraz prenatalne więc więcej się dowiem. Jednak z chęcią przeczytam jak to wyglądało u was![]()
W tej chwili nie pamiętam już. Jedyna jaką na daną chwilę pamiętam to 32 TC gdzie było coś 1590g a syn w tym okresie ważył 1700g (Pamiętam akurat to bo od tego dnia trafiłam z nim na patologie ciąży).A pamiętasz może wagi z okresu podobnego do mojego ??gdziekolw9eknnie czytam to dzieci miały już 1 kg
Oj to faktycznie troszkę się nie mieścimy:/
Na litośc, bo macie 17g za mało?Oj to faktycznie troszkę się nie mieścimy:/
Oj uwierz mi , jestem bardzo skrupulatna. Moja lekarka nie ma ze mną łatwoNa litośc, bo macie 17g za mało?
Weź nie przesadzaj![]()
Myślalam, że pierwsze dziecko Cie wyleczyło z przeżywanie wszystkiegoOj uwierz mi , jestem bardzo skrupulatna. Moja lekarka nie ma ze mną łatwoTak samo było z szyjką, teraz się już troszkę uspokoiłam , bo w tej ciazy szyjka jest bezproblemowa i dluga. Ale zawsze jakiś wewnętrzny stres jest bo tych historii z patologii ciazy nie da się wymazać. Chyba już każda ciazowa chorobe znam i jestem pełna obaw, że jest za pięknie
.
Chyba muszę na spokojnie poczekać w niezmiennym stresie. W tym miesiącu wizyta i trzecie prenatalne, przez moją nerwicę stracę chyba wszystkie pieniądzeMyślalam, że pierwsze dziecko Cie wyleczyło z przeżywanie wszystkiego
Spokojnie, naprawdę. Jeżeli się martwisz, to skonsultuj sie z innym ginekologiem, najlepiej takim, ktory pracuje tez w szpitalu. I zapytaj o wagę. Ale prawda jest taka, ze jezeli caly czas jest ten 10 centyl i sobie tak rośnie równo, to jest ok. Alarmujące by bylo, gdyby zaczął zwalniać.