Marteczka11
Zaciekawiona BB
Hej dziewczyny,
Jakie miałyście skoki beta hcg powyżej 6000? Co ile Wam się podwajała beta po tej wartości 6000?
Jakie miałyście skoki beta hcg powyżej 6000? Co ile Wam się podwajała beta po tej wartości 6000?
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Ta beta się nie podwoila, więc w szpitalu powiedzieli, że raczej cisza zatrzymana, no ale synek rośnie jak szalony, więc ta beta czasem szaleje, a jest wszystko okej.A co się dzieje ?
A który jesteś tydzień ?Ja miał betę 9tys a potem 13, więc nawet o połowę nie wzrosło i jest okej![]()
Obecnie 24A który jesteś tydzień ?
To życzę Ci najlepiej i dajesz mi nadzieje ze u mnie tez będzie dobrzeObecnie 24
Będzie dobrze. Mi lekarz w szpitalu powiedział że nic z ciąży nie będzie, no ale jest, więcTo życzę Ci najlepiej i dajesz mi nadzieje ze u mnie tez będzie dobrze
A co się dzieje ?Będzie dobrze. Mi lekarz w szpitalu powiedział że nic z ciąży nie będzie, no ale jest, więc![]()
Ta beta się nie podwoila, więc w szpitalu powiedzieli, że raczej cisza zatrzymana, no ale synek rośnie jak szalony, więc ta beta czasem szaleje, a jest wszystko okej.A co się dzieje ?