reklama
SIABIA Moja mała od 3 dni ma straszliwy katar ale dzisiaj już jest ciut lepiej. Wstawiłam jej nawilżacz do pokoju aby lepiej się oddychało, na szczęście skończyło się tylko na katarku używam soli to jest najlepsze
.
SIABA
Fanka BB :)
Ja do codziennej pielęgnacji używam STERIMARU to woda morska a wczesniej też zakraplałam solami , sciągam gruszeczką, okepuje mu plecki, do kąpieli dodaję lejku sosnowego żeby się inhalował przed spaniem i nad głową na noc zostawiam mokre pieluszkę też z olejkiem sosnowym. Do tego więcej witaminek i zobaczymy co bedzie. Najgorsze jest to, ze mamy urlop od poniedziałku i chcieliśmy wyjechac a tak to nie wiem czy mały bedzie ok.
Pzdr.
Pzdr.
SIABA
Fanka BB :)
No to jesteśmy na razie jest ok. kaszelku nie było - mąż lekko przewrażliwiony mały złapał jakiegoś wirusa ale nie dostaliśmy żadnych leków tylko te sposoby jakie stosowałam. Dorzucił tylko maść majerankowa na plecki i pod nosek . Zobaczymy jak sie pogorszy to mamy przyjść ale mam nadzieję ,że będzie ok. A mały kicha jak z armaty ale gęba mu się śmieje i nie marudzi spał w ciągu dnia trochę więcej niż zwykle ale to chyba lepiej bo nic tak nie regeneruje jak sen. Pozdrawiam
reklama
Podziel się: