reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wasze siedmiomiesięczne dzieci.Co u nich słychać ??

Mój mały kaszki takiej dawanej łyżeczką nie chce pluje i zaciska usteczka. A tak zinnej beczki to złapaliśmy jakiś katarek mały psika jak z armaty mam nadzieję, że skończy się tylko na katarku :(

Pzdr.

reklama
SIABIA Moja mała od 3 dni ma straszliwy katar ale dzisiaj już jest ciut lepiej. Wstawiłam jej nawilżacz do pokoju aby lepiej się oddychało, na szczęście skończyło się tylko na katarku używam soli to jest najlepsze :).

Ja do codziennej pielęgnacji używam STERIMARU to woda morska a wczesniej też zakraplałam solami , sciągam gruszeczką, okepuje mu plecki, do kąpieli dodaję lejku sosnowego żeby się inhalował przed spaniem i nad głową na noc zostawiam mokre pieluszkę też z olejkiem sosnowym. Do tego więcej witaminek i zobaczymy co bedzie. Najgorsze jest to, ze mamy urlop od poniedziałku i chcieliśmy wyjechac a tak to nie wiem czy mały bedzie ok.

Pzdr.

Będzie ok słyszałam, że ten olejek sosnowy dobry jest ale jeszcze go nie praktykowałam :). ZObaczysz szybciutko mu przjedzie :).

Ja też mam nadzieję że szybko minie katarek i będziecie spokojnie odpoczywać .Pozdrawiam

Dzięki choc właśnie dzwonił mąż i mówił, że mały zaczyna kaszlec - ostatni kaszel skończył się szpitalem, ale co tam pójdziemy dziś do lekarza i zobaczymy co dalej.

Pzdr.

No nie, kaszelek może też przejdzie myśl pozytywnie! Moja też kasłała 2 dni a teraz przeszło. ;) Będzie dobrze, daj znać jak wrócisz od lekarza :)

No to jesteśmy na razie jest ok. kaszelku nie było - mąż lekko przewrażliwiony mały złapał jakiegoś wirusa ale nie dostaliśmy żadnych leków tylko te sposoby jakie stosowałam. Dorzucił tylko maść majerankowa na plecki i pod nosek . Zobaczymy jak sie pogorszy to mamy przyjść ale mam nadzieję ,że będzie ok. A mały kicha jak z armaty ale gęba mu się śmieje i nie marudzi spał w ciągu dnia trochę więcej niż zwykle ale to chyba lepiej bo nic tak nie regeneruje jak sen. Pozdrawiam

Polecan na choroby masc PULMEX, na Soni naszczescie nie mialam jeszcze okazji wyprobowywac, ale siostre stosuje i jest bardzo zadowolona.

reklama
Ja ją stosowałam jak damian kichał i miał katarek.Rzezczywiście jest dobra przeszło mu po niej .Smarowałam go na nosc po kapieli żeby się wygrzał.I efekt był.Pozdrawiam

Do góry