reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Wątek dla macoch: Jak Wam się układa z Waszymi pasierbami?

Dominika ty tez w ciazy co sie dzieje na tym BB wszyscy z dzieciatkami... GRATULACJE
a o kregoslup sie nie boj po ciazy przestanie bolec.... napisz prosze co u Ciebie i Wiktorak.... ja sie zgubilam pare miesiecy wstecz....
pozdrawiam goraco
:-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-)

reklama
I ja popieram.... te dziewczyny sa zupelnie niesamodzielne.. nie dysponuja ani mieszkaniem,ani pieniedzmi... wielkie wymagania maja ale zero pojecia ile pracy trzeba zeby je zarobic!!! Jezeli nie wspolpracuja w domu.. obciela bym im te pieniazki... starszej wiecej mlodszej mniej.... dlatego ze jedna poczula by sie lepiej potraktowana.. niewiedzac dlaczego a to moze pomoc w tym zeby sie w swoim spisku rozdzielily.... POZDRAWIAM..

Lucyann tak tak ja zaciążona i to juz na maxa hihi pozazdrościłam Kindzi oczywiście żartuje :) cieszę sie bardzo, bo bedzie dziewuszka przy mich chłopach to nie lada sukces ;-)
nic by nie było z dzidzi gdyby nie to że złapałam wirusa HPV a poźniej jeszcze gorzej bo już IV grupe cytologii miałam... wiec lekarz powiedział wóz albo przewóz i wyszedł wóz :-D chcieli mi usuwac macice ale teraz to zrobia po porodzie :tak: najpierw Księżniczka sie pojawi :-D:-D:-D
Wiktor chodzi juz do 1 klasy i niezly gagatek z niego :baffled::baffled::baffled: ale jakoś walczymy z jego wybrykami, Konrad ułożony :-) wiec tylko do przodu :) nawet pierścionek w Walentynki dostałam :szok:
Lucyann jak Twój Remi? Wielki chłop :tak: jak układa sie z pasierbem? może jakieś zdjęcie byś wkleiła :)

Slonko ja przepraszam ze sie wtracam w wasze rozmowy tez jestem macochom kiedys sie dzielnie udzielalam na tym watku ale troche mnie praca pochlonela.....
POwiem tylko tyle , ze masz bardzo ciezka sytulacje ale wieze w to ze zawsze jest jakies rozwiazanie wydaje mi sie ze jeste poprostu za dobra nie potrafisz zrozumiec ze ktos moze palac do ciebie bez podstawna agresia i nienawiscia ... ale bardzo czaset to sie zdaza u pasierbow ktorzy sa zadrosni o za "dobre " kontakty ich rodzica z nowym partneremmmmmmm.... z tego nie ma dobrego konca bo co czekac az sie usamodzielnia?? to ze one skoncza 18 lat to nie wszytko musza byc samodzielne finansowo ... a to nie takie latwe..... moze warto bylo by siegnac po ostatecznosc skoro maja problemy w szkole moze kurator by pomogl im przemopwic do rozsadku co maja i nie doceniaja i ze moga w kazdej chwili to stracic jesli nie beda o to dbaly... Giertych po nowej ustawie o edukacji wprowadzil domy poprawcze czy cos w tym rodzaju dla mlodzierzy wagarujacej i nie chcacej sie uczyc (osrodki zamkniete) jestem straszna to piszac ale czasem kubel zimnej wody pozwala szybciej dorosnac..... a ty musisz sie zastanowic czy twoj czas zdrowie zycie jest tak malo warte zebys sie tak meczyla.....?? pamietaj ze zycie mamy tylko jedno?? latwo mi to pisac a sama mam taka mase problemow w domu ze az rzugac mi sie chce .... ale to nie na dzis trzymam kciuki musisz byc silna i nie pozwalac sie wmanewrowywac w klopoty .... Gorace POzdrowienia
dla sarych forumopwiczek ciazowych cudowne pozytywne fluidy....:tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak:

Minka troche straszne co piszesz ale dobre to ze jestes szczesliwa... Remi duzy nam urosl 88cm i 13kg ciezko go nosic .... z pasierbem stram sie z daleka i jak z jajkiem bo ten maly idzie do mamausi i babuni i smie mowic ze na niego krzyczalam a jak na niego nie krzyczec jak potrafi caly posilek obrzydzic tak niejadek.... :angry::angry::angry::sorry2::sorry2: ale tam mam wszytko dzis generalnie w du.... i tylko to sie liczy nie zadobre samo - poczucie mnie dopadlo chyba przesilenie wiosenne...hihihihi a Konrad to juz taki dzielny ze sie przysposobil do rodziny?? fantastyczna wiadomosc -nauczyl sie miec brata....hihihihi a Wiki chyba dobrze ze ma strsze rodzenstwo zawsze bedzie ktos kto go troche poskromi zanim wyglupy dojda do rodzicow.....:) ;)
a to dwa Potworki jeden Moj i jeden nie Moj.... ale ....

fajne zdjęcie :) ja długo bym szukała i chyba nie mam takiego gdzie obydwoje stoja razem lub w poblizu... no chyba że ze mną lub Robertem ;-) Konrad już sie nie stawia i czasem nawet sprząta po sobe i innych no i mnie nie wyzywa :tak: i głupot na mój temat nie opowiada :-) ale lepiej żeby z Wiktorem za duzo sam na sa nie przebywał bo młodszy nabiera złych nawyków... i uczy sie np. oszukiwać :baffled: ale sukcesem jest to np. że Konrad odprowadza do szkoly Wiktora i go z niej odbiera, co kiedyś było nie do pomyslenia wogóle...

Lucyann... witam , patrzac po ilosci postow jestes stala bywalczynia... ja tu od niedawna.. MOZESZ mi napisac jak tu umiescic zdjecie?? NIE MAM ZIELONEGO POJECIA O TYM mimo ze ktos mi juz podal jakis adres... Bede wdzieczna..

Dopadl mnie dol :-( Moja biedna corunia dostala jakiejs dziwnej wysypki - powychodzily jej bardzo swedzace, spuchniete plamy (wyglada to jak po oparzeniu pokrzywa) . Bylam u lekarza a lekarz powiedzial, ze to reakcja alergiczna na cos.... i tyle.....zadnych testow, niczego a bidula sie meczy. Nigdy w zyciu czegos takiego nie widzialam...... rano miala na rekach a wieczorem nagle w ciagu minuty wyszly jej plamy na calej twarzy, na uszach a nawet na powiekach. Ryczec mi sie chce:sad:. Nic jej nowego nie dawalam do jedzenia to skad sie to wzielo:no:

Dopadl mnie dol :-( Moja biedna corunia dostala jakiejs dziwnej wysypki - powychodzily jej bardzo swedzace, spuchniete plamy (wyglada to jak po oparzeniu pokrzywa) . Bylam u lekarza a lekarz powiedzial, ze to reakcja alergiczna na cos.... i tyle.....zadnych testow, niczego a bidula sie meczy. Nigdy w zyciu czegos takiego nie widzialam...... rano miala na rekach a wieczorem nagle w ciagu minuty wyszly jej plamy na calej twarzy, na uszach a nawet na powiekach. Ryczec mi sie chce:sad:. Nic jej nowego nie dawalam do jedzenia to skad sie to wzielo:no:

Biedne dzieciątko... Wydaje mi sie Mangie, że powinnaś iśc do innego lekarza, szkoda dziecka bardzo Ci wspólczuję. Jeśli lekarz powiedział ,ze to reakcja alergiczna i nie zastosował niczego , to nie czekaj ..........

reklama
A proszek/płyn do płukania? A może nawdychała się czegoś? Np. świeżej farby w Waszym nowym domu?
Lekarz nie zapisał nawet wapna???:szok:

Do góry