reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Wątek dla macoch: Jak Wam się układa z Waszymi pasierbami?

niestety tak to jest że często nasze mamy (babcie) psują nasze dzieci:baffled:
Gratulacje dla Wiki oby znalazła to co lubi ;-)

reklama
Może nie zawsze psują (chociaż często też się tak zdarza), najczęściej dzieci chcą się pokazać przed nimi z jak najlepszej strony dlatego, że zwykle nie mają ich na co dzień. No i dziadkowie są przez wnuki obdarzane innym rodzajem uczucia niż rodzice.

moja mama do nich niestety nie należy, ale i tak już jest lepiej bo ją "tresujemy" hihi
stubborn jaki prezencik córce dasz na urodzinki? moja kumpela ostatnio 14latce zafundowala fryzjera z farbowaniem włosów :szok: jak sie układa w Twoim związku?

Farbowanie to chyba lekka przesada...? Słyszałam, że teraz na I Komunię dzieci zbieraja kasę na... operacje plastyczne uszu...:szok::szok::szok:
A ja troszkę się szarpnęłam- kupiłam nową komórkę;-)

to oki nawet w mare normalny pomysł hihi ja tez bylam w nizlym szoku jak mi powiedziano jaki prezent :-)
hhiihi
Ja mam komunie Wiktora w przyszłym roku już sie boje pomyśleć o prezentach :baffled: ale moze uda nam sie zmontowac jeszcze w tym terminie roczek młodej ;-) 2w1

Takie imprezki 2w1 to fajny pomysł, nie dość że oszczędność to na dodatek dzieci świętują razem i żadne nie czuje się zazdrosne np. o prezenty. Wiki urodziła się w lipcu, dzidzi ma termin na sierpień, ale może urodzić się wcześniej(chciałabym:tak:), no to myślę że będę im robić wspólne imprezki urodzinowe, przynajmniej przez jakiś czas, póki moja pannica nie wyrośnie, hehe. Pomysł z prezentem- fryzjer dla 14latki- uważam że fajny, nawet dla Wiki byłby atrakcyjny- ale tylko jakieś ścięcie, szalona fryzurka typu warkoczyki itp., ale farbowanie to już przesada- po co niszczyć włosy w tak młodym wieku:-(. A na 15 urodziny pewnie tipsy:no:

reklama
Do góry