Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

bo ja już nie mam pomysłu jak zmusić młoda do picia prócz tego żeby dać jej do zabawy kubek i może z nudów sama pociągnie!!!!

albo kaszki/kleiku ryżowego - i tak trochę minie czasu zanim malutka nauczy się wcinać z łyżeczki, więc pewnie przez jakiś czas mikroskopijne ilości trafią do żołądeczka 
ale początków z kaszką nie zapomnę hihi2 dni na nowość to trochę mało tak mi się wydaje.
lepeij nie ryzykować później nie będę wiedzieć od czegoś jakieś dziadostwo jak się pojawi....Ja przy wprowadzaniu Młodej będę czekać dłużej, pewnie do tygodnia. Natomiast sama wprowadzam średnio co 2-3 dni nowe rzeczy do swojej diety, ale Maja i tak ma co drugi dzień wysypkę, a kropeczki krwi w kupce średnio też dwa razy w tygodniu. Wszystko pojawia się i znika i już sama nie wiem, co od czego :-(Ja czekalam kolo 3 dni. Jak kiedys zjdlam orzechy to nastepnego dnia juz byla reakcja i krew w kupie. Jakbym czekala 2 tygodnie to moze na 18tke spagetti by zjadl..