• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Wątek dla mam karmiących piersią

reklama
ja też jeszcze nie mam ;-)
to dobrze, że piszecie, że nie taka straszna ta pierwsza miesiączka po porodzie - ja nigdy nie miałam bolących i raczej krótko mi trwały, mało obfite i wolałabym żeby tak zostało :sorry:

no właśnie jest mniej obfita bo po Oliwii nie dość że szybko dostałam to jeszcze nie nadążałam z podpaskami. Dlatego byłam przygotowana na taki rozwój rzeczy a tu miłe zaskoczenie.

ja tez jeszcze nie mam...odłożyłam ostatnio tabletki bo sie zle czulam po nich więc moze niedługo sie pojawic. Mam nadzieje ze i u mnie bedzie mniej bolesna,bo przed ciąża to dramat miałam!

Ja już mam czwartą po porodzie :-( pierwsza była leciutka, a przy drugiej musiałam na noc używać podkładów poporodowych :wściekła/y: następne też nieciekawe, a przed ciążą miałam takie fajne :-(

reklama
Mamjakty - nie chciałam Cię przestraszyć ;-) ciągle mam nadzieję, że się unormuje w koncu i będzie tak jak dawniej :tak: zresztą ja to pewnie niedługo w menopauzę wpadnę :-D:-D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry