Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

A macie może takie siatki dla cycusiowych dzidziusiówLeika - dzięki, nie wiedziałam że nas obowiązuje inna siatka centylowa, no piediatra wie
.

Siatki dla dzieci karmionych piersiąA macie może takie siatki dla cycusiowych dzidziusiów![]()
. Jakbym czytałą o nas
. Lenka też nie chce pić za bardzo żadnych soczków, herbatek- i to niezależnie od tego w jaki sposób podawanych (kubek, łyżeczka , niekapek czy butla, wszystko be!). Popija tylko z piersi właściwie. I non stop w nocy "żeruje na cycu". Ostatnio ma "jadłowstręt ogólny". Kaszki żadnej absolutnie. Niedawno dawałam jej bułeczkę z masełkiem i do tego łyżeczką żółtko, albo małe kawałeczki szyneczki drobiowej. Nawet tego nie chce już. Jedyne co toleruje to pół słoiczka obiadku i danonek waniliowy. 
. Moje piersi są gryzione, szczypane, drapane i wyglądają jakby mnie ktoś za samochodem na brzuchu ciągnął

A macie może takie siatki dla cycusiowych dzidziusiów![]()