Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
jakby no i zaczynala sie bawic moim biustem
a pozniej mnie gryzla. Powtorzylo sie do dobrych pare razy, po czym stwierdzilam, ze to juz chyba koniec. Po kolejnych nieudanych probach po jakichs 2-3 tyg pokarm zanikł:-(.
w dzień jak nie jest zmęczona, to nie chce cycać tylko possie sekunde, siada, patrzy na cycka jakby go pierwszy raz na oczy widziała, po czym paluchem mi go dotyka
i tak parę razy 

fajnie byłoby ten rok pokarmić cycem a potem kombinować z krowim mlekiem, no ale przecież nikt na siłę cycka dziecku wciskać nie będzie ;-) yak jak pisałyśmy wcześniej - lepiej jak dziecko samo się odstawi niż jak my miałybyśmy to robić 
bo ja ssie to inaczej układa język i to przyzwyczajenie może mu już zostać - ale pewnie to od dziecka zależy 

jak się czuje mamę i mleczko pod nosem, to jak tu nie skorzystać z tego dobrodziejstwa