Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

Melulu - mojej znajomej córeczka miała podobnie - przesuszona miejscami skóra, głównie na twarzy i plamki na ciele, które pojawiały się co jakiś czas w różnym miejscu - znajoma przestała jeść nabiał, lekarka stwierdziła, że to skaza - ale o skazie to bardziej ta przesuszona skóra świadczyła niż plamki, tzw pokrzywka.
ona też różnych rzeczy próbowała, od początku pierze małej rzeczy w płatkach więc zdziwiły ją te plamki na ciele - no ale po tym jak przestała jeść nabiał skóra się poprawiła. no niestety trzeba próbować :-(
bo jak pytam to znaczy, że interesuje mnie czyjeś zdanie- w innym wypadku do furrrii mnie doprowadzają...
chyba przez tą pogodę- jedyne co to tylko ciągle pije wode i soczki. poletka - tzn mamie chodzi o to, że jesz za mało mięsa czy że za dużo? Czy może, że "nieodpowiednie"? bo nie rozumiem, o co jej może chodzić...
stąd to poczucie winy.