Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
mamjakty i izkab moje zdanie jest takie same. Nie wyobrażam sobie aby 1,5 roczne dziecko lub większe budziło się w nocy na cycka. Zaspokajanie bliskości to wspólne zabawy, przytulanie na każdym kroku u nas tak jest. A ja nie jestem robotem i też potrzebuję chwilę wytchnienia, porozmawiania z mężem a nie tylko dzieci. Są ze mną przez cały dzień a wieczory są nasze z mężem. O 20 dziewczynki już śpią.
i bardzo dobrze, że nie wszystkie sie ze sobą zgadzamy, bo byłoby nudno
;-) a ciebie naprawdę podziwiam, jesteś buper mamuśką, bo ja chyba dawno bym zrezygnowala z cycania gdyby Karolka wisiala na mnie dzień i noc
i trzymam za ciebie kciukasy 

;-)
Zgadzam się z Wami, że forum jest po to aby wyrazić swoje zdanie, każda z nas ma do tego prawo, sama nie wiem czemu tak zareagowałam...dobrze prawicie! tez tak mysle...zgadzam się z Tobą Daga w 100%
mamjakty trzymam za Was kciuki. Niech uda Wam się tak wszystko rozwiazać żebyś Ty była szczęśliwa i Oleńka :-)
że dziecko musi sie czasami pobrudzić to jest naturalne, (właściwie to nie mogę sie doczekać kiedy obie wskoczymy w kalosze i pójdziemy sie paplać w kałuży
) tak samo nic sie nie stanie jak czasami maluch skubnie parówkę albo zje oliwkę. Akurat telewizor odpalam bardzo sporadycznie, wole książki. Stanowczo nie zgadzam sie tylko z tym :
tego nie wiem , ja myśląc o miłości zawsze mam na uwadze tę Chrystusową. Prawdziwa miłość jest wymagająca i są granice co wolno a czego nie