Ja zrobiłam 10 dni przed spodziewana miesiączkaZa wcześnie. Nie rób sobie tego, nie warto.
Ale wiadomo, że to zależy od owulacji i innych czynników, najlepiej w dzień okresu
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Ja zrobiłam 10 dni przed spodziewana miesiączkaZa wcześnie. Nie rób sobie tego, nie warto.
Termin mam na końcówkę, chyba jako prezent rocznicowyNo na 14-nastego najlepiej wyceluj.
dziś chyba ciężki dzień bo moja 3 latka też awanturuje się co chwilę, nie pamiętam kiedy ostatnio tak się zachowywałaZapisałam dzisiaj młodą do przedszkola i była awantura,że musiałam ją dosłownie nieść pod pachą jak zgrzewke papieru toaletowegobo mała jak usłyszała hasło "przedszkole" to już szła pod sale (nie wiem skąd wie,że jest na piętrze) i nie chciała iść do samochodu
bo chciała już zostać z dziećmi a wiadomo,że jeszcze nie rozumie,że mnie przy niej nie będzie, tv, hulajnogi (jeździ po korytarzu całą zimę
) itd.
Młoda mnie dzisiaj strasznie z równowagi wyprowadza,nie rozumie totalnie co się do niej mówi,robi awantury a później przepraszauwielbiam życie z prawie 3 latkiem a Strejser rzuca palenie to też drażliwy
mnie w kaftanie wywiozą niedługo
![]()
moja córka też mleko mogłaby pic o każdej porze dniaMam pytanie do mam 2/3 latków - czy Wasze dzieci piją dużo mleka? Ja mam wrażenie,że Basia go je więcej niż jak miała rok. Nie ma praktycznie wg apetytu i najlepiej tylko mleko by piła. Ostatnio jest mała poprawa ale większość dzieci w rodzinie w jej wieku piła mleko może rano i do spania albo tylko do spania albo wg. A młoda potrafi 5 butelek dziennie wypić. Robie jej już takie uht z kartonika , czasami z wodą - bo potrafiła karton mleka modyfikowanego w weekend wypićnie wiem co mam z tym zrobić. Proponuję jej różne rzeczy a ona -jak już się zmiłuje nade mną - to tylko trochę skubnie - i za pół godziny woła ,że chce butelkę. Ale np chrupki, paluszki, makaron i pałki kukurydziane to by mogła garściami jeść - a ma już długo problemy z zaparciami (chodzimy regularnie do pediatry)
Ale ze z butli?Mam pytanie do mam 2/3 latków - czy Wasze dzieci piją dużo mleka? Ja mam wrażenie,że Basia go je więcej niż jak miała rok. Nie ma praktycznie wg apetytu i najlepiej tylko mleko by piła. Ostatnio jest mała poprawa ale większość dzieci w rodzinie w jej wieku piła mleko może rano i do spania albo tylko do spania albo wg. A młoda potrafi 5 butelek dziennie wypić. Robie jej już takie uht z kartonika , czasami z wodą - bo potrafiła karton mleka modyfikowanego w weekend wypićnie wiem co mam z tym zrobić. Proponuję jej różne rzeczy a ona -jak już się zmiłuje nade mną - to tylko trochę skubnie - i za pół godziny woła ,że chce butelkę. Ale np chrupki, paluszki, makaron i pałki kukurydziane to by mogła garściami jeść - a ma już długo problemy z zaparciami (chodzimy regularnie do pediatry)