Nicky95
Fanka BB :)
Wspaniale, cudowne wieściSuper wieści! Trzymam kciuki za umowę
Ja byłam dziś na USG i jest mały człowiek z bijącym serduszkiem. Brak objawów ciąży ale serce bije więc jestem spokojnaTermin na 27.12
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Wspaniale, cudowne wieściSuper wieści! Trzymam kciuki za umowę
Ja byłam dziś na USG i jest mały człowiek z bijącym serduszkiem. Brak objawów ciąży ale serce bije więc jestem spokojnaTermin na 27.12
Super wieści! Trzymam kciuki za umowę
Pięknie!Super wieści! Trzymam kciuki za umowę
Ja biore Tardyferon i na szczęście jest ok, nic mnie nie boli.Ja brałam z olimpu chelatowane i accofil w saszetkach i bylo ok, a mam rozne problemy żołądkowe typu refluks wiec zdziwiło mnie bardzo ze nic mnie nie boli po tym żelazie.. kolezanka brała tardyferon i bardzo cierpiała..
No jakoś się tu cicho zrobiloCo tu taka cisza? Ja chce dołączyć a nikogo nie ma![]()
Tak, jestem za, tu też możemy swobodniej pogadać przy okazji o dzieciachMusimy trochę rozruszać ten wątek na nowo![]()