Jak tam Dziewczyny? Jak tam samopoczucie? Ja mam wrażenie,że niedługo owu ale jakoś jakbym nie miała zapału do testów Lh ,może wieczorem jakiś zrobię.
A tak poza staraczkowymi tematami - byłam w weekend na pierwszej komunii Świętej mojej najstarszej siostrzenicy i się czegoś tak okropnego dowiedziałam na temat kuzynki mojego szwagra(nie widziałam jej chyba 10 lat,straszna patologia),że się aż telepałam cały wieczór, myślałam ,że zemdleje z nerwów...
Moja siostra ostatnio wyprawiała dzieciom ur w zamkniętym placu zabaw z basenami z kulkami itd.
Zaproszone były tam zawsze dziewczynki, bliźniaczki- kojarzyłam z widzenia ich babcię bo mieszka na tym samym osiedlu,gdzie mieszkała moja siostra. Nigdy się nie zastanawiałam ani nie pytałam dlaczego tylko babcia chodziła z dziewczynkami na te zabawy ale się dowiedziałam...
Te dziewczynki to córki kuzynki mojego szwagra.
Babcia (mama ich taty)odzyskała do nich część praw po tym ,jak się dowiedziała,że jedna z dziewczynek była molestowana w wieku 3 lat... Od ponad roku są z babcią.
Ich matka urządzała meline, alkohol, narkotyki,drzwi się nie zamykały a w tym wszystkim trójka dzieci (ma jeszcze 3synów,jeden jest z nią a drugiego ma jej matka a trzeciego jej były) i ponoć w tym czasie, któryś z gości dotykał małą. Ich matka pozwalała im być bez pampersa,bez bielizny w mieszkaniu, gdzie przebywali obcy ludzie

Ja sobie nie wyobrażam co bym tej małpie zrobiła za to bestialstwo!