Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
prawie taki sam, ale wtedy nie byłam jakoś super aktywnaO to chyba miałaś inny nik bo ja nie kojarze![]()
Ja nie mogę znaleźć tego wątku :/Styczniowe kreski są założone. Jeśli się starasz i chciałabyś testować, porozmawiać z innymi dziewczynami które się starają o dzieciątko to Dołącz do nich![]()
https://www.babyboom.pl/forum/temat...-zaczynamy-dwie-kreseczki-pochlaniamy.130707/Ja nie mogę znaleźć tego wątku :/
I dobrze, może będzie można popisać bez spiny, a powiedz mi jak wejdziesz na mój profil to widac w jakich wątkach się udzielam?Tak jak widzicie, załozylam ten wątek miesiac temu to odrazu zostałam , że watek juz jest …no to teraz nazwa jest obligatoryjna.