No ja niestety dziś plamie na brązowo, więc wychodzi na to, że chyba idzie okres i to wcześniej niż mial byćU mnie ból piersi był objawem ciąży![]()

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
No ja niestety dziś plamie na brązowo, więc wychodzi na to, że chyba idzie okres i to wcześniej niż mial byćU mnie ból piersi był objawem ciąży![]()
współczuję, niedawno przechodziłam to samo, masakraDziewczyny mnie rozłożyło. Czuję się po prostu fatalnie. W dodatku jestem bardzo drażliwa i dosłownie gryzę. Chyba okres przyjdzie wcześniejjajniki mnie dziś znowu kują, zatoki zapchane, łzy z oczu kąpią... Żyć się nie chce... A do terminu okresu ponad tydzień. Jestem pewna że przyjdzie wcześniej. Odechciewa mi się wszystkiego.
a dużo wcześniej ?No ja niestety dziś plamie na brązowo, więc wychodzi na to, że chyba idzie okres i to wcześniej niż mial być![]()
Jakieś 5 dni...a dużo wcześniej ?
u mnie ostatnio też tak byłoJakieś 5 dni...
No ceny wszystkiego są niestety spore. Ja ostatnio za konsultacje ginekologiczną + wymaz w kierunku hpv (zrobiłam po ponoć jest jakaś akcja i tylko 100zl kosztowal) zostawiłam prawie 500 złMój mąż przeżyć nie może,że cytologia płynna w diagnostyce wyszła ponad 300 zł![]()
o rety tak stomatolog to kolejna historia, ja w grudniu za wizytę taką kontrolną żeby zobaczyć czy wszystko ok 300 zł a następna z leczeniem dwóch zębów 700Ja za badanie na fotelu,pobranie próbki do cyto i USG zapłaciłam 300zl +380 cytologięa dwa dni temu jeszcze za dentystę 200
mąż ma mnie "dosyć"
![]()