reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wątek dla mam,które starają się o kolejne dziecko :)

W mojej miejscowości zaczął padać śnieg - śmiałam się to mojego taty,że kto by pomyślał,że w lutym śnieg zacznie padać 😂

P.s.- niby 2(+) dni do miesiączki a ja mam ciągle uczucie "mokra" ehhh jeszcze parę dni i się wszystko wyjaśni 😂
Na kreskach narazie nic nie pisze w temacie wcześniejszego testowania bo tam się za chwilę znajdą komentarze -które wszystkie znamy "poczekaj do daty miesiączki" "to za wcześnie"
Kurde chce wcześniej to robię wcześniej 😆

reklama
W mojej miejscowości zaczął padać śnieg - śmiałam się to mojego taty,że kto by pomyślał,że w lutym śnieg zacznie padać 😂

P.s.- niby 2(+) dni do miesiączki a ja mam ciągle uczucie "mokra" ehhh jeszcze parę dni i się wszystko wyjaśni 😂
Na kreskach narazie nic nie pisze w temacie wcześniejszego testowania bo tam się za chwilę znajdą komentarze -które wszystkie znamy "poczekaj do daty miesiączki" "to za wcześnie"

Ja mam trzy dni! Jedziemy na tym samym wózku 🤡
Też chcę wiedzieć już 😂

Trzymam bardzo kciuki

Które wszystkie znamy- to jest właśnie uszczypliwość z Twojej strony.
Nikt Ci nie napisze, że jest za wcześnie ewentualnie,że masz jeszcze czas jak Ci test negatywny wyjdzie. Żadna z Nas nie zabrania Ci testowania szybciej przecież 🤷 więc nie wiem o czym Ty piszesz.

A jeżeli już coś się dzieje na kreskach to nie bez powodu. Albo czyta się głupoty z palca wyssane i ewidentnie ktoś kto nie ma pojęcia chce być mądrzejszy. Nie raz trzeba też kogoś na ziemię sprowadzić. A jak już jest jakaś gównoburza , to My tutaj niektóre ze sobą parę lat siedzimy i to na moje jest całkiem normalne ,że jedną za drugą stanie 😉.

Na kreskach to Cię zachęcą jak mnie dwa tyg temu 😂😂😂😂

Ja jestem za krótko na forum i może nie koniecznie na kreskach miesięcznych ale na innych częściach forum się zawsze taki komentarz znalazł 😆
Ja tutaj nie mówię,że "laski mają siedzieć cicho" w tematach ciążowych,ginekologicznych,gdzie widzą jakaś bzdurę - też tyle mitów i cyrków słyszałam w swoim życiu,że mnie już chyba nic nie zdziwi:)

No uszczypliwość to nie była według mnie - bo każda z nas to napewno nie raz usłyszała osobiście lub przeczytała - mi prosto w oczy nie raz rzucono nieprzyjemne teksty czy to po stracie czy po pierwszym biciu serduszka na USG - także nie myślę ,że było to obraźliwe czy uszczypliwe - jak tak to sorry

reklama
Ja jestem za krótko na forum i może nie koniecznie na kreskach miesięcznych ale na innych częściach forum się zawsze taki komentarz znalazł 😆
Ja tutaj nie mówię,że "laski mają siedzieć cicho" w tematach ciążowych,ginekologicznych,gdzie widzą jakaś bzdurę - też tyle mitów i cyrków słyszałam w swoim życiu,że mnie już chyba nic nie zdziwi:)

No uszczypliwość to nie była według mnie - bo każda z nas to napewno nie raz usłyszała osobiście lub przeczytała - mi prosto w oczy nie raz rzucono nieprzyjemne teksty czy to po stracie czy po pierwszym biciu serduszka na USG - także nie myślę ,że było to obraźliwe czy uszczypliwe - jak tak to sorry
Ale My Ci prosto w twarz tego nie powiemy no bo raz jak? A dwa wyraźnie napisałaś ,że na kreskach a nie w życiu realnym.

Tak masz rację, jesteś za krótko ma forum i mało rzeczy widocznie Twoje oczy czytały.
A co do tego,że jeśli taki komentarz się znalazł to uważam,że bez powodu to nie było.

Do góry