reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Wątek dla mam,które starają się o kolejne dziecko :)

reklama
Ja z młodszym w 5+2 miałam tylko pęcherzyk ciążowy, a bobas już ma ponad rok 😁 Nie wiem jaka była beta, bo nie sprawdzałam już wtedy. Wiem, że się boisz, ja po biochemicznej też się bałam, że będzie to samo... Trzymaj się i dawaj znać jak sytuacja!
Niestety zarodek był widoczny może przez 5 dni. W piątek byłam na usg i już go nie ma... Wchłonał się i zostało puste jajo. Mam czekać na samoistne poronienie albo jechać do szpitala. To już 3 strata. Jestem załamana. Lekarz sugerował, że to może być jakąś immunologiczna przyczyna.

Niestety zarodek był widoczny może przez 5 dni. W piątek byłam na usg i już go nie ma... Wchłonał się i zostało puste jajo. Mam czekać na samoistne poronienie albo jechać do szpitala. To już 3 strata. Jestem załamana. Lekarz sugerował, że to może być jakąś immunologiczna przyczyna.
Tak mi przykro 🥺 Trzymaj się 🍀

A bierzesz jakieś leki?
Badaliscie już coś?

Edit. Doczytałam w innym wątku więc dopytam tylko:
czy badaliscie nasienie?

Hej, u mnie ciut lepiej po rozmowie z mężem, wstałam bardziej pozytywna w końcu 😒
Mąż mnie pocieszam, że na pewno synek lub córka czeka, zrobimy sobie parę miesięcy przerwy abym ja też mogła bardziej o siebie zadbać, zregenerować się, przed nami wyjazd wakacyjny, wakacje...planujemy wrócić do starań lipiec/sierpień, to będą ostatnie starania.

Hej, u mnie ciut lepiej po rozmowie z mężem, wstałam bardziej pozytywna w końcu 😒
Mąż mnie pocieszam, że na pewno synek lub córka czeka, zrobimy sobie parę miesięcy przerwy abym ja też mogła bardziej o siebie zadbać, zregenerować się, przed nami wyjazd wakacyjny, wakacje...planujemy wrócić do starań lipiec/sierpień, to będą ostatnie starania.
To jest dobry plan 🍀 Jeszcze będzie pięknie ☀️

reklama
Do góry