reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

WĄTEK GŁÓWNY cz. 3 - Nadzieja jest nieodłącznym elementem życia.

reklama
lilith - jeny - czy wy tylko takie cuda macie u siebie? A nawet po antybiotyku warto brać osłonowe nawet przez tydzień żeby wyrównało florę bakteryjną :tak: Nawet do 3 kapsułek na dobę - wybór który weźmiesz twój :tak: Mam nadzieję ze bardzo Ci ta końska dawka nie siekła pokarmowego :sorry:

Spać :-(

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Sieka jednak :(

Jutro dopiero polece kupić niestety bo dziś nie ma jak.. to na pociąg muszę iść a sama to się kiepsko czuję :)

A Ty taka śpiąca bidulo?? Może połóż się dziś wcześniej?

LILITH - nie było szans - musiałam skończyć sajgonki na naszą rocznicę :-D Drzemka była ale po obiadku :-D A teraz siadam do nauki do obrony :-( Mąż goni :-p Współczuję pokiereszowania po antybiotykach :-( Niestety ale jak działają to ogólnie nie miejscowo niestety :sorry: To siemię póki co staraj się pić - też ci osłoni :tak: Zdrówka życzę :-)

Sol dobrze, że jakakolwiek drzemka była :) A jak Twoja nauka?? Dużo jeszcze materiału do przerobienia??
Co do siemienia, to wiem, że z nim trzeba uważać, bo powoduje, że leki się tak nie wchłaniają jak trzeba..

Wisienko, mam nadzieję, że w końcu coś ruszy u Ciebie. Trzymam mocno za dobre wieści od ginka jutro :)

Gwiazdeczko, już całkiem dobrze, dziękuję :)

Chwale się, że w końcu przyszedł mi żel, testy i ładowarka.. które zamawiałam 24.09 i dziś miały być wysłane po raz 3 :D:D

reklama
Lilith - jak powiem że jestem daleko za tym co powinnam umieć? :-p Na 50 pytań przeczytałam odpowiedzi na 10 - pamiętam na 2 :dry: Nazwiska swojego już zapomniałam :sorry:

Gwiazdeczko - teraz skończyłam informatykę :tak:

czarno widzę wą sobotę - oj czarno :-(

Do góry