reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

WĄTEK GŁÓWNY cz. 3 - Nadzieja jest nieodłącznym elementem życia.

reklama
O co chodzi Nagapalma??

Gwiazdeczko i bardzo dobrze :) Widziałaś juz mój wykresik na 28 dni? jak widać my zbytnio nie podziałaliśmy, za to działamy w sprawie mieszkanka :D Już się doczekac nie mogę :)

Chodzi o to,ze staramy sie juz długo, jak przychodzi kolejna @ kolejne rozcarowanie i ból w serduchu, to jestem smutna i nie chce moim pesymizmem zarazac innych dziewczyn ... ahhhh długo by gadać ...

Nagapalma, wygadanie sie, to najlepsza terapia ;-) my tu wszystkie staraczki i pod gore nam czasami nieziemsko...ale najwazniejsze, to sie nie poddawac i znalezc dobrego ginka, zeby pomogl i to juz polowa sukcesu, reszta nalezy od Was :-)

nagapalma, to trafiłaś idealnie....
nie wiem ile się staracie, ale wiem, że sie wystaracie. macie jakąś doagnozę?
my o pierwsze dziecko staraliśmy się 2,5 roku. o drugie też tyle samo, tyle, że drugie jest Aniołkiem.
staramy się ponownie. i nie mam pojęcia ile nam zejdzei tym razem. ale chce, wiec wierzę.

Lilith, takie mało starane cykle czasami zaskakują na końcu :-). my w drugą ciąże też zaszliśmy w cyklu, gdzie sexu było malusieńko. i wcale nie w TE dni

My się staramy z krótkimi przerwami jakieś 3 latka, Gwiazdeczka chyba pamięta co na początku przechodziłam, bo dzielnie mnie wspierała.. teraz, po tak długim czasie, myślę optymistyczniej z dużo lepszym podejściem do fasolki, juz nie jest to na zasadzie, przytulamy się bo fasolka, tylko przyjemność.. i powiem wam, to od razu zmienia spojrzenie na wszystko. Wiem, że się kiedyś doczekam, tylko jeszcze nie pora na nas :)
Tak więc Nagapalma, jak najwięcej pozytywnego myślenia, dzidziuś sobie wybierze moment odpowiedni dla niego i Cię zaskoczy :)

Jejku tak dlugo sie dziewczyny staracie, trzymam za Was&&&&&&&&&&&, a ja na poczatku drogi jestem , tylko ze wiek mi nie pozwala starac sie tak dlugo i wyczekiwac na kazde dzieciatko po kilka lat a chce dwojeczke.
palemka wiem ze przechodzisz kryzys ale damy rade

reklama
Nagapalma my staralismy sie o Nasze Szczescie ok 5 lat.... teraz ma juz prawie 3 miesiace :tak::tak::tak:

Gwiazdeczko to trzymam kciuki za dobre efekty dzialan :-D

Do góry