reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

WĄTEK GŁÓWNY cz. 3 - Nadzieja jest nieodłącznym elementem życia.

Tak sobie zajrzałam co u was a tu ivi - już gratulowałam; pandorka i Lapisek też :baffled:

Gratulacje dla całej trójeczki :tak::tak::tak:

Ja się nastawiam najwcześniej na kwiecień 2011 niestety wcześniej nie dam rady przekonać małża ;-) A to i tak dobry termin po prawie 3 miesięcznych pertraktacjach :tak::tak:

jarzębinko - w taką pogodę jak dzisiaj lepiej siedzieć w domu - u mnie jest taki zaduch że nie ma czym oddychać, a jak usnęłam z Karolą o 13 to o 16 się obudziłyśmy i dopiero o 18 gdzieś wyjdziemy bo inaczej ugotować się idzie.

My na wakacje wyjeżdżamy po kościelnym tj. 8 sierpnia - planujemy Rodos, ale nie wiem czy nie będzie dla Karoli za gorąco. W ogóle nie wiem gdzie można jechać z 16 miesięcznym dzieckiem w sierpniu. :zawstydzona/y: Nie chce jej narazić na udar słoneczny czy coś w tym stylu, ale też byś my chcieli sobie odpocząć.

reklama
Lapisku - też chcem taką wpadkę :tak::tak::-D:-D:-D Tylko że ja nie chcę nad nasze morze - przejadło mi się, a po za tym chciałam gdzieś męża poza granicę wyciągnąć, bo on poza krótką wycieczką na Słowację nigdzie nie był poza polską, a ja 2/3 Europy zwiedziłam, a że to ma być nasza podróż poślubna - ta zaległa i obecna to chcemy gdzieś dalej od rodziny :-p

Chyba jednak wybierzemy się do Hiszpanii na Costa Brava - śliczne plaże, chłodniej niż na Rodos i te krajobrazy :-D Po za tym dowiedziałam się że Hiszpania tańsza jest prawie o połowę od Grecji :dry: po za tym mam sprawdzone miejsce :tak:

Elu - mam pytanko - jak Filipek zniósł podróż samolotem? Bo prawdę mówiąc tego się najbardziej obawiam w tej całej wyprawie.

Elu - jak byłam we Włoszech to choć jest tam pięknie to woda nam się trafiła do niczego - było tyle meduz że szok - była galareta zamiast wody i ponoć często się tam tak dzieje na przełomie lipca i sierpnia. Byliśmy niedaleko Wenecji - miasteczko obok Caorle.

Lapisku - toś mnie pocieszyła :sorry2: Mam nadzieję że nam się uda ją utrzymać na dupce te kilka godzin jeśli nie uśnie.

jeśli wybierzemy Włochy, to prawdopodobnie Rimini lub Elbę.
co do meduz - my zapoznaliśmy się z nimi w Tunezji. a na Majorce osobiscie doświadczyłam poparzenia przez meduze. bliznę mam do dziś.

Sol, do Hiszpanii jest niedaleko. moze uda sie trafic z godziną lotu na czas drzemki małej?

Elu - właśnie w Rimini byłam - tylko już zaczynam mieć sklerozę. Współczuję oparzenia - niemiła sprawa. A co do drzemki - ona spi jak chce :baffled: nie ma stałej pory niestety :zawstydzona/y:

reklama
Do góry