olenka12345
Fanka BB :)
info zakupowe mamuśki w realu są bodziki na krótki rękaw w cenie 1,99zł ja już nakupowałam bawełniane....z fajnymi napisami i w ogóle myślę że za taką cenę warto nawet jeśli chińskie![]()
Pewnie kochana ze warto

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
info zakupowe mamuśki w realu są bodziki na krótki rękaw w cenie 1,99zł ja już nakupowałam bawełniane....z fajnymi napisami i w ogóle myślę że za taką cenę warto nawet jeśli chińskie![]()
Może nie nie lubi tylko taki jest ? Mój Ł wciąż mi się pytał dlaczego mój Tato go nie lubi a ja wiem, że on go bardzo lubi tylko takich rzeczy nie umie okazywać ;-)Oj chyba takA tu w lutym zonk
Wyjdą z brzuszków a tu zimnooo
Oj chyba nie będzie miał dobrego dnia
on to mnie nie lubi, ale co ja poradze nie da się nikogo do niczego zmusić
Ja teściową strasznie lubie trochę wszystko ustawia nam, ale po za tym jest super babka no i może dlatego jest taka fajna, bo co 3 miesiące jest w Polsce;-)
Jedz jedz na zdrowiePatrycja, Majsii to chyba ciepełko tak lubia nasze szkraby. Jak sie myje pod letnia wodą , a czasem to robie to tak nie szaleje. byle ciepła, do tego wystrczy pomasować delikatnie i juz kopie jak szalona
teraz tez kopie, ale pewnie dlatego ze głodna jestem a ona ze mną. trzeba cos zjeść na śniadanie.
Kochana ostatnio obejrzałam z 30 filmów i wierz mi, że ani jeden nie był godny poleceniaanisen świetna historia, dobrze, że wszystko skończyło się dobrze!!! u mie tez były trochę zawirowania, nie wiem czy zdążyłaś je przeczytać, bo już wykasowałam, wkleję jak będzie zamknięty wątek...
Majsi pewnie widziałaś te co ja mam - Ślubne wojny, Zmierz, teraz oglądam to co polecała Kaasiorek - Kochanie jestem w ciąży, ale na razie zbytnio mnie nie wciągnął, pójdę po kanapeczki to dotrwam do końcakumpel polecał bajkę Lissy na lodzie, za świetny dubbing... ja mam mega zaległości w filmach, więc raczej to Ty mi coś poleć
![]()
Najbliższy real mam jakieś 60 km stądinfo zakupowe mamuśki w realu są bodziki na krótki rękaw w cenie 1,99zł ja już nakupowałam bawełniane....z fajnymi napisami i w ogóle myślę że za taką cenę warto nawet jeśli chińskie![]()
Prześliczna historia...wiec gdyby nie Kumpel Jarka który mu załozył tlen i gdyby nie to ze ja wtedy nie mogłam sypiac to bym nie poznała męza, nie zakochała sie i nie byłoby Kingi. A gdyby nie pozostałe akcje to bym nie wiedziała jak bardzo on mi jest drogi i jak bardzo ja jemu.
Wiec Rechotku głowka do góry. Wszystko zdarzyć sie moze. A nuz jedna sytuacja, spotkanie kogos w autobusie, w kawiarni, da początek wspaniałej historii romantyczno- komediowej z happy endem.
To dupa... U mnie w tej dziurze nie ma reala dopiero chyba w Rzeszowie jestinfo zakupowe mamuśki w realu są bodziki na krótki rękaw w cenie 1,99zł ja już nakupowałam bawełniane....z fajnymi napisami i w ogóle myślę że za taką cenę warto nawet jeśli chińskie![]()
Tygrynka, gdzieś mi się zgubił prwy łokieć - ale wczoraj sprzątaliśmy wiec nie mógł się za bardzo schować - jak go znajdę to już będę cała!!hehe Kejt i co, poskładałaś sie po tym załamaniu??cała jesteś?
w ogóle jakiś taki uśmiechnięty Twój wpis (i nie chodzi o:-)), mimo, że miałaś prawo na focha - 1000 strona minęła bez Ciebie, poszłyśmy spać... nie wiem po co to pisze, chyba w odniesieniu do niedawnych wpisów i fochów:-) a ja lubię pozytywne osoby:-)mimo że sama marudzę nieziemsko![]()
Patrycja - uwielbiam takie historie....:-):-):-) Tam gdzie zaczyna się od smska czy tak jak u Anisen od jednego zdania na tlenie.... Słodziuchno!!!!Prześliczna historiaMusisz to spisać, takie historie są dużo lepsze od jakichś książkowych bajerów
A mi się łezka zakręciła w oku
![]()
Ja mojego obecnego Męża poznałam mając 16 lat, on miał 24 wtedy. Byłam wtedy w związku od 8 miesięcy z chłopakiem, który nagle przestał się odzywać. martwiłam się pisałam dzwoniłam bez echa:-( W końcu koleżanka uświadomiła mnie że mnie ma gdzieś :-(bolało bardzo:-( I pamiętam jak dziś 6 września był festyn, nie miałam najmniejszej ochoty iść, ale koleżanki mnie wyciągnęły i dosiadło się do nas 7 chłopaków, wśród nich Grzesiek, ale to jego kolega rozmawiał ze mną i wziął ode mnie numer, ale że nie miał komórki, to Grzesiek zapisał w swojej komórce. Na drugi dzień dostałam pierwszego smsa od Grześka: KTOŚ TY??? No i zaczęliśmy pisać:-) Okazało się chłopak, który miał nieciekawe towarzystwo (wtedy) ma bardzo duże serduszko, bardzo dużo przeszedł podbnie jak i ja rozpad rodziny, próbował popełnić samobójstwo, gdy narzeczona go zdradziła. i od 16 września nieprzerwalnie jesteśmy razem:-) Może dlatego jest teraz taki czuły i opiekuńczyOdciął się od nieciekawych kolegów, bo nie chciał by moja rodzina miała o nim złe zdanie
Nigdy się nie rozstaliśmy nawet na dzień, a kłótnie mogę policzyć na palcach u jednej ręki, bo nie lubimy się kłocić zbyt dużo cierpień i bólu było w naszych rodzinach
i nie chcemy by nasza tak wyglądała
Po prawie 2,5 roku bycia ze sobą oświadczył mi się w Walentynki na ślubie naszych znajomych
Ale mnie wtedy ścięło
Od tego momentu się bardzo staraliśmy o dzidzię, ale nie wychodziło:-(W marcu poszliśmy na kurs przedmałżeński i zaczęliśmy zbierać na ślub, a w czerwcu się okazało, że będzie dzidziuś:-) Przyspieszyliśmy ślub na sierpień i bardzo się cieszymy że tak się wszystko ułożyło
Niczego nie żałuje w życiu, bo gdybym coś cofnęła i zmieniła, to może nigdy bym go nie spotkała
![]()