• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Wątek główny

Patrycja daswon, umów sie, moze jeszcze dzis sie uda. Jakbyś tak sie przeziębiła nie daj bóg to wtedy będą problemy. A tak odpoczniesz, to jedno ale też nie będziesz marzła.

Tygrynko kurcze, pisz co myślisz, a mnie np sie tłumaczyć nie musisz. To Twoje zdanie i ja nie mam nic do niego. Baaa nawet fajnie ze kazda z nas inaczej odbiera rózne sytuacje i osoby. W róznorodnosci nasza siła.
Dzwoniłam... I usłyszałam, że dziś przyjmuje do 16 ale nie ma szans bo dużo pacjentów, a najbliższy wolny termin na wizytę to czwartek rano...:confused2: Sezon grypowo- chorobowy się zaczął, ale ja spróbuje rano przypuścić atak na przychodnię może mi się akurat uda;-):-)

reklama
Dzwoniłam... I usłyszałam, że dziś przyjmuje do 16 ale nie ma szans bo dużo pacjentów, a najbliższy wolny termin na wizytę to czwartek rano...:confused2: Sezon grypowo- chorobowy się zaczął, ale ja spróbuje rano przypuścić atak na przychodnię może mi się akurat uda;-):-)

Atakuj i już. W ciąży jesteś więc powinni Cię przyjąć nawet bez kolejki :tak:chyba, że stado moherów się rzuci z kłami :szok:

Gosiu kraków kurdwanów. Buduja tam taki fajny kompleks 3 budynków, jeden juz stoi i mieszanka maja być oddane w grudniu, nasz blok juz tez jest, mieszkania maja oddać za rok a ostatni na razie tylko w planach. A na Klinach mój maz ma laborę.

To fajnie że już niedługo będziecie mieć nowe mieszkanko
Trzymam kciuki za podpisanie umowy.

(no i znowu poczułam się zjechana, mimo, że nie napisałam że ktoś jest "niemiły"... ech już mi się odechciało tłumaczyć bo wyszło kompletnie inaczej i zaraz wyjdzie że jestem jakaś głupia i się czepiam normalnych ludzi:-()

Marta, pipko łysa ja się włączyłam do rozmowy bo widziałam, że Gucha coś wspomniała, że taki temat był poruszony. I tak jak napisałam nikogo tu niemiłego nie widziałam. Wręcz przeciwnie-wszystkie dziewczyny są super-każda inna i wyjątkowa. Sama teraz nie wiem o co chodzi... już zgłupiałam :( A Ty to się naprawdę nie masz czym przejmować. Ja dokładnie nie wiem o co chodzi, ale nie sądzę by ktoś tu miał złe intencje wobec którejkolwiek z nas. Więc skończmy ten temat bo zaraz tu III wojna wybuchnie, a znając nasze temperamenty to będzie się działo hihih :) No uszyska do góry :)

Rechotek - daj znać co u Ciebie? Polepszyło się??

Emilciaa trzymam kciuki za męża - będzie dobrze.

MamaSówka trzymam kciuki dziadka.

Partycja214 - napieraj na przychodnię, nie możesz zachorować bardziej, bo wielu lekarstw nie można brać. W pracy dodatkowo zimno... - koniecznie łózko i leżenie.

copy.png
favicon.ico

reklama
Marta, pipko łysa ja się włączyłam do rozmowy bo widziałam, że Gucha coś wspomniała, że taki temat był poruszony. I tak jak napisałam nikogo tu niemiłego nie widziałam. Wręcz przeciwnie-wszystkie dziewczyny są super-każda inna i wyjątkowa. Sama teraz nie wiem o co chodzi... już zgłupiałam :( A Ty to się naprawdę nie masz czym przejmować. Ja dokładnie nie wiem o co chodzi, ale nie sądzę by ktoś tu miał złe intencje wobec którejkolwiek z nas. Więc skończmy ten temat bo zaraz tu III wojna wybuchnie, a znając nasze temperamenty to będzie się działo hihih :) No uszyska do góry :)

ja sobie wypraszam!!!! ja mam pipkę owłosioną!!! istny gąszcz od ostatniego gronkowca!!! :-p:-p:-p
nie dość, że każda z nas ma swój temperament, dodatkowo hormony, to jeszcze jesteśmy babulkami a więc zawirowania, kręcenie, przekręcanie i inne takie mamy we krwi:-p:-p

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry