Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
ja już lepiej nawet poszłam ugotować barszcz czerwony ale coś kwaskowaty mi wyszedł......i pije sok z wodą mieszany zjadłam kubek kiśli i marchewkę gotowaną .....narazie jest spokój .....

Nie no rozpływam się... ale potem analizuję szwy, cenęAaaa i właśnie PYSIA miałam napisać apropos tego że możesz się wydawać zdystansowana na początku - mnie osobiście ujęła w Tobie szczerość i racjonalizm. Jak coś Ci się nie podoba to walisz prosto z mostu, to co piszesz jest przemyślane i bardzo... racjonalne - jakby to ująć... nie rozpłyniesz się nad naszytym na kombinezonie misiem tylko patrzysz czy będzie praktyczny i ciepły - zgadza się??![]()
cholery jedne no babiszony wstrętne jesteście!!!! się sprawa rozdmuchała, że napisałam, że na początku uważałam odpowiedzi Pysi za ostre... a to taka ostra babka jest, która wali prosto z mostu (i dobrze) tylko ja na początku ostrożniej do niej podchodziłam by nie oberwaćmy już mamy wyjaśnione (prawda Pysia??potwierdź, jak nie to ja jednak prześlę te czekoladki
)

Spoko Tygrynka, tylko się nei denerwuj, bo my mamy wszystko wyjasnione