Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
moja bardzo dba o mnie, bo jedną ciążę bliźniaczą w 10tc straciłam rok temu, więc teraz mnie "osłania" czym może...:-) już od jutra nie muszę brać ani folika ani duphastonu :-)LadyMocca : Nie mam nic osłonowego :-( Uwierzyłam mu na słowo ze to łagodny antybiotyk i nie trzeba zadnych dodatków ...![]()
ja przetrę szlaki z kredytami to będziesz mogła mnie pytać o wszystko. jestem na etapie załatwiania w 4 bankach, zobaczymy który zechce nam dać najwcześniej i najlepsze warunki.
na 18 musze być na byłym mieszkaniu , będe sama bo mąz pracuje. muszę wywalczyć zeby mi dały mój wkład we wspólne rzeczy. juz mi sie ciśnienie podnosi, bo bede walczyć z 2 gówniartami co wyzej maja tyłki niz głowy i jednym imbecylem. Matko ale sie złosliwa zrobiłam.Tylko pewnie w taki tylko sposób cos zdziałam. 3majcie kciuki zebym kogos nie zabiła

powodzenia, trzymam kciuki!!! tylko głowa do góry, pierś do przodu, a jak trzeba to i brzuch i im wygarnij, że mają iść Ci na rękę i to spokojnie inaczej będziesz je ścigać za swoje złe samopoczucie w ciąży
i to nie tylko Ty ale nawet wszystkie Lodówki a trochę nas jest
ej bo przez te wyrzuty sumienia mnie faktycznie znielubisz i nawet nie będziesz wiedzieć czemu. A w TGórach sa urzednicy z prawdziwego znaczenia. Uśmiechnięci!! Mili i kompetentni! Powinni ich klonowac
![]()

Kochane byłam! i mnie spławili"Już dzisiaj nie ma miejsc prosze przyjść jutro"
nie wierzę, ale cóż taka Polska rzeczywistość, a potem jakaś idiotka będzie pisać na forum że kobiety w ciąży to pasożyty
![]()
moja bardzo dba o mnie, bo jedną ciążę bliźniaczą w 10tc straciłam rok temu, więc teraz mnie "osłania" czym może...:-) już od jutra nie muszę brać ani folika ani duphastonu :-)
w ogóle była śliczna pogoda, słoneczko, chociaż trochę wiało, ale ogólnie nie było źle, a miałam na sobie krótki płaszczyk, którego nie dopnę więc go noszę na ubraniach "na cebulkę" i brzuchol wypinam do przodu
zanim wskoczę w większą kurtkę mamy to mam jeszcze ciepłe ponczo, więc jakoś sobie radzę...
jak macie jakieś ciekawe do polecenia to dawajcie, ale np niektórych basni braci Grimm to się bałam jak byłam mała, może przez rysunki... aa i kupiłam małą książeczkę tuwima Lokomotywa i inne wierszyki, identyczne wydanie jakie ja miałam 20 lat temu
) musiałam usiąść, więc posiedziałam na fontannie wygrzewając mordkę na słoneczku.. później 200 m do autka i musiałam usiąść w... Subwayu
no a przecież że nie będę siedzieć jak głupia w jadłosprzedawalni, więc wzięłam ciepluśkiego sandwicha z indykiem, serem i warzywami...mhmm a że już takie szaleństwo dziś (umyte włosy, wyjście na dwór i to do miasta, jedzenie poza domem w końcu:-)) to jeszcze machnęłam colę 0,2 l
przykro mi LAdyMocca <glaszcze>:-( a z jakiego powodu straciłaś tamtą ciąże? teraz też masz bliźniaki? (ale chyba nie, nie kojarzę z postów)
a duphaston musiałaś brać ze względu na 1 ciąże czy teraz też coś się działo??i możesz odstawić?? super!!!! a miałaś jakieś humorki po tym?? mi ginek na razie zmniejszył dawkę na 2 tabletki dziennie, a do tego mam fenoterol:-(
LadyMocca : Nie mam nic osłonowego :-( Uwierzyłam mu na słowo ze to łagodny antybiotyk i nie trzeba zadnych dodatków ...![]()